<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Trænger dine fliser også til en omgang rengøring?

Er du også træt af at kigge på beskidte fliser i den indkørsel, som er fyldt med alger? Fliser kan nemt komme til at se triste og beskidte ud, hvis man ikke får rengjort dem jævnligt. Der er mange måder at få rense sine fliser på. Du kan enten gøre det selv, eller give dem en omgang fliserens fra Dansk Fliserens. Gør du det, er der et par vigtige ting, som du skal huske på for ikke at skade dine fliser. Dette er du heldigvis fri for at bekymre dig om, hvis du vælger at benytte dig af professionel hjælp. Vi kommer her med et par tricks til, hvordan du kan gøre dine fliser fine og rene igen uden det store besvær.

Få professionel hjælp

Der er ikke altid helt nemt at få bugt med alger på fliserne. Derfor kan det være en rigtig god idé at få professionel hjælp til dette. Dansk Fliserens ApS tilbyder fliserens indeholdende algefjerner, som er en effektiv behandling. Så er du fri for at gøre det hele selv, og så kan du være helt sikker på, at dette bliver gjort perfekt. Har du dog alligevel mod på selv at kaste dig ud i dette projekt og ovenikøbet få lidt gratis motion, så læs videre og find ud af, hvordan du bedst kan få fine og rene fliser igen fra Dansk Fliserens, der tilbyder denne trin-for-trin guide over hvordan de får bugt med dine beskidte fliser.

Sådan renses dine fliser

Hvis du er interesseret i en fliserens, kan du nedenfor se rækkefølgen for den procedure der følges, når dine fliser skal renses.

  1. Prøverens og afmåling: Der laves først en opmåling og en eventuel prøverens, som skal sikre det bedst mulige resultat. Dette skal ligeledes skabe overblik, så opgaven gribes ordentligt an.
  2. Rensning af fliser: Flise for flise sørges der for at støv, snavs, alger, mos eller andet fjernes, så fliserne bliver så gode som nye. 
  3. Spot helligdage og rens igen: Efterfølgende skal fliserne tjekkes igennem én ad gangen. Det skal sikres før en eventuel algebehandling kan påføres.
  4. Skumbehandling: Herefter er det tid til en skumbehandling, hvor der benyttes godkendte produkter til formålet, der ikke er skadelige for miljøet. 
  5. Imprægnering af området: Dette gøres ligeledes for at sikre det bedste resultat. En imprægnering sikrer holdbarhed og forebygger algeangreb. 
  6. Kvalitetstjek af arbejdet og oprydning: Når din fliserensning er færdig, kvalitetstjekkes udførelsen af arbejdet, for at se om der er glemt noget. Derudover skal der ryddes op. 
  7. God service og 15 års garanti: Du modtager 15 års garanti på fliserens mod flisepest og algevækst hos Dansk Fliserens.

Andre måder at rense dine fliser

Der er mange forskellige måder at rense fliser på. Den mest miljøvenlige måde er helt klart med knofedt og tryk. Dog skal man lige huske på at være forsigtig, når man bruger en højtryksrenser, da man kan komme til at gøre skade på fliserne. Bruger man en for voldsom og for hård en stråle, kan man komme til at gøre overfladen på fliserne rug, og der kan dermed lettere sætte sig fugt i dem, hvilket ikke er så smart, hvis man gerne vil have rene og fine fliser i lang tid. Derfor skal vinklen på vandstrålen, som man bruger, være på cirka 30 grader. Sprøjter man direkte, på fliserne bliver dette for voldsomt.

Følg
Jyllands-Posten