<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Sådan finder du det rigtige materiale til dit udendørs byggeprojekt

Hvis du er på udkig efter sand, grus, jord, eller granit til dit udendørs byggeprojekt, er du kommet til det rette sted. Sandshoppen.dk har nemlig lige præcis det, du står og mangler. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du finder det helt rigtige materiale til dit projekt.

Bæredygtighed og miljøvenlig transport fra Sandshoppen.dk

Firmaet, der står bag Sandshoppen.dk, er HV-Transport A/S og har eksisteret siden 1946. Det startede som et vognmandsfirma og har siden udviklet sig til meget mere end det. HV-Transport og Sandshoppen.dk har et utroligt stort fokus på bæredygtighed og miljørigtig udvikling. Dette kommer også til udtryk i leveringen af de materialer, som kunderne bestiller. Det betyder altså miljørigtig transport samt behandling af materialer, som skal leveres til kunderne. Det er, hvad enten det er B2B eller B2C. HV-Transport og Sandshoppen.dk bakker altså op om og kæmper for en bæredygtig og miljøvenlig udvikling indenfor transport- og byggebranchen.

Hvordan vælger man den rigtige mængde?

Det kan være svært at vide, hvor meget man lige skal bestille, når køber materialer til et byggeprojekt på nettet. Hvor mange m skal man bestille for at få den helt rigtige tykkelse af et bestemt materiale? Følgende er en guide til, hvad Sandshoppen.dk anbefaler af tykkelser af udvalgte materialer, som kan købes Sandshoppen.dk. Skal du eksempelvis have granitskærver, er det en god ide at lægge et lag, der er minimum 4 til 6 centimeter. Dette anbefales til steder, hvor der vil være trafik, da sådanne steder skal kunne holde til at være under pres. Skal man derimod have granitskærver i sit blomsterbed, kan man nøjes med et lag på 2 til 4 centimeter. Skal du have flis, som i øvrigt virker effektivt mod ukrudt, skal der lægges et lag på minimum 10 til 12 centimeter. Hvis flisen skal virke effektivt mod ukrudt, skal laget være minimum på 8 til 10 centimeter. Når man lægger fliser til en terrasse eksempelvis, anbefales det, at man lægger sand til at understøtte fliserne. Her skal der gerne lægges et lag, der har en tykkelse på 4 til 5 centimeter. Sandlaget under fliserne må ikke være for tykt, fordi fliserne vil kunne rykke sig med tiden. Hvis man skal anlægge en indkørsel, anbefales det, at man lægger stabilgrus, som har en tykkelse på cirka 20 centimeter.

Følg
Jyllands-Posten