<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Få en uvildig pensionsmægler til at hjælpe dig igennem pensionsjunglen

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Får du mest muligt ud af din nuværende pensionsordning, eller tror du, at den måske kan optimeres, så du kan få flere penge til rådighed, når det bliver tid til at gå på pension? Det kan godt betale sig, at du sætter dig godt ind i tingene, når det gælder din pension. I denne artikel bliver du klogere på, hvordan APC Forsikringsmæglere kan hjælpe dig med at optimere din nuværende pensionsløsning.

APC Forsikringsmæglere gør pension let at forstå

APC Forsikringsmæglere er Danmarks største pensionsmægler, og deres rådgivere sørger for, at din pension bliver let at forstå. APC Forsikringsmæglere blev nemlig bygget på en mission om at gøre pensionsbranchen mere transparent og overskuelig for danskerne. At kunne sammenligne produkter og priser på tværs af alle relevante pensionsselskaber. På samme måde sørger de for, at du træffer dine beslutninger om din pensionsordning på et oplyst og faktuelt grundlag.

Man kan sige at et møde med APC Forsikringsmæglere også er en uddannelse i pension og de forhold, der gør sig gældende for dig. Målet er dermed, at du bliver tryg ved at træffe de rette beslutninger for dig, så du kan få det meste ud af din pension.

Deres pensionsrådgivning er helt uforpligtende. Cirka hver tredje dansker, der møder APC Forsikringsmæglere bliver ikke kunde, fordi de bliver anbefalet at fastholde deres nuværende pension i det samme selskab, og derfor har fået en gratis gennemgang af deres forsikringer og pensionsforhold. Modsat betyder det således, at to tredjedele, faktisk opnår en bedre og billigere pensionsløsning, der i sidste ende giver dem flere penge og mere frihed, når de skal på pension.

Med andre ord kan man sige, at APC Forsikringsmæglere er ansat af dig for at varetage dine interesser. Jo bedre de er til deres arbejde, jo mere får du ud af din pension - og jo mere succes du har, jo mere succes har de også. Derfor sidder de på samme side af bordet som dig, når din pension skal optimeres.

Følg linket her, hvor du kan læse mere om APC Forsikringsmæglere, og deres måder til at optimere din pension på.

Find den bedste pensionsordning for dig

Med APC Forsikringsmæglere som din pensionsmægler bliver det let for dig at finde den pensionsordning, der tilgodeser dine specifikke interesser, og som tager højde for din aktuelle situation. APC Forsikringsmæglere har nemlig kun dine interesser for øje.

Som kunde hos APC Forsikringsmæglere modtager du uvildig pensionsrådgivning om alle løsninger, der er relevante for dig. Du kan nemlig ikke altid være sikker på, at din bank eller dit nuværende pensionsselskab rådgiver dig om andre pensionsordninger på markedet - det er jo en dårlig forretning for dem.

APC Forsikringsmæglere har et andet syn på pensionsbranchen, hvor uvildig rådgivning er i fokus.

Der er mange gode fordele ved at vælge APC Forsikringsmæglere som din nye pensionsmægler. Dette gælder bl.a. følgende:

  • Du får fri mulighed for at vælge ethvert relevant pensionsselskab
  • Du får professionel og 100% uvildig rådgivning
  • Du får en løbende overvågning af din pensionsordning
  • Du får nogle af de laveste omkostninger på markedet

Med APC Forsikringsmæglere behøver du ikke bekymre dig om din pensionsordning, og dermed kan du sove trygt om natten i vished om, at du får det meste ud af din pension.

Det er værd at huske på, at med en god pensionsopsparing har du mulighed for at realisere de drømme, som du måske tidligere ikke har haft hverken tid eller penge til. Måske vil du gerne rejse ud i verden, eller også kan det være, at du vil flytte tættere på dine børn og børnebørn.

Vil du gerne vide mere om APC Forsikringsmæglere, så kan du få mere information om APC Forsikringsmæglere ved at følge linket her.

Følg
Jyllands-Posten