<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Lad din næste familieferie gå til Jambo Feriepark

Går du også og drømmer om at komme lidt væk sammen med din familie, så er det måske nu, du skulle slå til og booke din familieferie. Der kan være rift om pladserne, hvis du gerne vil holde ferie med stil. Drømmer du derfor om et femstjernet ophold hos den populære Jambo Feriepark ved Jammerbugten, så vent ikke for længe med at arrangere det hele.

Tæt på naturen

Ved Jammerbugten i Nordjylland er der masser af skøn og smuk natur. Derfor er det også et godt sted at tilbringe en sommer. Her er blandt andet nogle fantastiske vandreruter, hvor hele familien kan være med. Efter en frisk gåtur kan I passende køle ned ved stranden og få jer en dukkert i Vesterhavet.

Gode campingfaciliteter

Uanset om du er mest til at bo i et telt, i en campingvogn eller i en hytte, som giver lidt mere luksus, så er der gode muligheder for at campere. Der er også gode muligheder for at lave mad eller for at få et ordentligt bad i servicebygningerne. Hvis du vil gøre det lidt nemmere for dig selv, kan du naturligvis også bestille din mad fra caféen.

Tæt på sjov og leg

Udover at du og familien får adgang til gode faciliteter, så er der også den store bonus ved et ophold her, at I vil være tæt på Fårup Sommerland. For at være mere præcis er der nemlig kun en afstand på 2 kilometer. Det er faktisk sådan, at I vil kunne få adgang til sommerlandet helt ubegrænset, mens I opholder jer her.

Book i dag

Hvis du allerede ved, at det er her du skal bruge ferien med din familie, så kan du gå på www.jambo.dk og læse meget mere om de gode faciliteter, som I kan få glæde af under jeres ophold. Så kan du også booke i dag.

Følg
Jyllands-Posten