<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Det Gode Liv er effektiv alkoholbehandling

Alkoholafhængighed har meget store konsekvenser for alkoholikeren selv, men også for de pårørende til denne. Det er helt fundamentalt at søge hjælp til behandling, hvis du, en af dine nærmeste eller en du kender lider af et alkoholmisbrug Livet kan synes lykkeligt når følelserne skylles væk med alkohol – men vi synes det gode liv er effektiv alkoholbehandling, hvorfor vi opfordrer dig til at læse nærmere her.

Det Gode Liv, Ressource- og Behandlingscenter

Det Gode Live tilbyder alkoholafvænning. Når først afhængigheden til alkohol er udviklet, er det ikke en mulighed af helbrede sig selv. Der skal hjælp til – og alkoholafvænning er den eneste vej til et bedre liv. Alkoholisme er en kronisk sygdom, og derfor er det nødvendigt med erfaring og professionalisme at komme videre fra en sådan afhængighed. Det ved Det Gode Liv, og de ønsker at hjælpe dig og dine nærmeste med håndtering af disse problemer.

Udover at være kronisk er der også tale om en sygdom, der påvirker hele familien; løftebrud, skyldfølelse, konflikter eller manglende evne til at passe sit job eller sin familie er nogle af de mange følgere til alkoholisme. Men med professionel alkoholbehandling bliver det muliggjort at få et bedre liv, der ikke er drevet eller påvirket af alkoholproblemerne. Det Gode Liv har mere end 20 års erfaring indenfor at hjælpe personer med alkoholisme ud på den anden side til et liv uden alkohol.

Tegn og symptomer på alkoholisme

Bliver du ofte meget beruset eller drikker du mere end planlagt? Holder du dit drikkeri hemmeligt, eller bryder du løfter om nedsættelse heraf? Kan du nikke genkendende til, at du bruger alkohollen som flugtvej, og drikker du som oftest alene? Bruger alkohol som flugtvej fra problemer?

Optræder minimum tre af ovenstående påstande hver måned eller flere gange årligt er der tale om et alkoholsyndrom for dit (eller din pårørendes) vedkommende. Der er altså udviklet et misbrug, hvorfor professionel behandling er nødvendig. 

Er der en udvej?

Ja, selvfølgelig er der det. Og du kan sagtens få et godt liv, der ikke indeholde stemningsændrende rusmidler. Udsigterne er gode, hvis man erkender sit problem og dermed vælger at få professionel hjælp. Det Gode Liv tilbyder en behandlingsgaranti på at blive ædru og dermed få det ønskede, og meget bedre, liv.

Har du eller en pårørende brug for hjælp, kan du via linket øverst i teksten finde et telefonnummer direkte til Det Gode Liv, Ressource- og Behandlingscenter. Her hjælper de mennesker, som har haft langvarige misbrug, og som er nået til et punkt i deres hverdag, hvor det kan være en udfordring, hvis ikke umuligt at komme ud på den anden side på egen hånd. Som fortalt er afhængighed en sygdom, og man bør ikke skamme sig over sygdom. Derfor bør man heller ikke holde sig tilbage når det drejer sig om alkoholbehandling.

Følg
Jyllands-Posten