<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Tunge løft bør ske med maskinkraft snarere end menneskekraft

Annonce. Tunge løft samt unaturlige positioner og gentagelser er hverdag for mange ansatte rundt om i landets virksomheder. Dette er ofte et resultat af krævende arbejdsformer og hårdt arbejde. Der findes dog muligheder på markedet, som virksomheder kan vælge at implementere i deres produktion, således at risikoen for arbejdsrelaterede skader og rygproblemer mindskes væsentligt.

Derfor kan det gode løftebord gøre en verden til forskel for virksomheder og ansatte

Der findes en række metoder til at undgå arbejdsrelaterede skader og dårlig ryg. En af de nok mest effektive på området er at gøre brug af ergonomiske hjælpemidler såsom løfteborde i produktions-flowet. Med løfteudstyr fra TRANSLYFT er det således eksempelvis muligt at klare tunge løft helt uden brug af menneskelig muskelkraft. Samtidigt kan disse løfteborde indstilles til den helt rette ergonomiske arbejdshøjde, der kan sikre en naturlig og sund kropsholdning, når der skal monteres reservedele, pakkes pakker, eller andre lignende opgaver.

Sundere medarbejdere betyder ofte sunde virksomheder

Har medarbejderne det godt i en virksomhed, og er arbejdsforholdene sunde, vil dette ofte smitte af på selve virksomhedens produktion. I sidste ende er dette noget, der kan mærkes på bundlinjen. På den måde er og bør de ansattes sundhed være en mærkesag for alle involverede, også når der i ledelsen bør træffes beslutninger om investering i arbejdsforbedrende maskineri.

Kun meget få opgaver, der inkluderer tunge løft, kan ikke løses med såkaldt løfteudstyr – faktisk er det i langt de fleste tilfælde muligt at finde løsninger, der i høj grad er tilpasset den enkelte virksomheds behov. På den måde kan mange forskelligartede løsninger implementeres, også til netop din virksomhed: Hvad end fokusset er på ind- og udlevering af varer, på produktion og montage, eller på pakkeri og lager, findes der gode muligheder for at finde samt tilpasse det helt rette løfteudstyr til de specifikke opgaver.

Følg
Jyllands-Posten