<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Er du klar til at rejse igen?

Det er lidt over et år siden, at Covid-19 ramte Danmark og for første gang lukkede landet ned. Vi står stadig i et lockdown, og drømmen om at komme ud at rejse synes længere væk end nogensinde før. Det er svært at forudsige, hvornår vi igen kan rejse frit, men med igangsatte vaccinationer og snak om Corona-pas, er håbet om en lidt mere normal sommer ikke helt slukket endnu. 

Sæt gang i rejsedrømmen

Rejseselskaberne holder sig hele tiden opdateret på respektive rejserestriktioner og hertil, hvilke lande, det er muligt at rejse til. Rejserestriktioner fjernes langsomt i flere og flere lande, hvorfor det stille og roligt bliver muligt at rejse mere normalt igen. Inden du sætter gang i sommerens rejsedrømme, er det dog en god idé at sikre dig, at du er dækket af en rejseforsikring, da den usikre situation gør, at restriktionerne kan ændre sig fra dag til dag. Hvis du er dækket godt ind, og også selvom du ikke er, kan du allerede i dag begynde at kigge på rejser, og sætte gang i den drøm, der indtil videre har været godt og grundigt slukket. Du kan sammenligne priser inde hos Rejsepriser, så du oveni også kan finde drømmerejsen til den billigste pris. Så kan du, mens vi ihærdigt venter på lysere dage og en mere åben verden, drømme dig til de sydlige himmelstrøg med sand under tæerne og solkys dagen lang. 

Er du til storbyferie, vinterferie eller all inclusive? 

Selvom tanken om en storbyferie med menneskemylder, kultur og restaurantbesøg også virker som noget, der kun hører drømmene til, så har både vedvarende restriktioner og vaccinationer også været med til at åbne langsomt op for, at vi snart igen kan komme ud og opleve verdens storbyer. Du kan derfor også nu gå i gang med at undersøge muligheden for at komme til en af verdens dejlige storbyer, om det er Paris, Rom, New York eller en helt tredje, så er der intet, der stopper dig i at starte planlægningen allerede i dag. Hvis du er mere til de koldere himmelstrøg med ski og udsigt over bjerglandskaber, så kan du også stille og roligt begynde at drømme dig herhen igen - også selvom det først er til vinteren 2022. Hvis det stadig er en all inclusive ferie under den varme sol, med pool og strand inden for rækkevidde, der virker allermest tiltrængt, så hold øje med rejserestriktioner i de respektive lande. Du kan også, når du har fundet drømmerejsen til den billigste pris, spørge til råds hos det pågældende rejseselskab. Uanset hvad, så er der intet, der stopper os i at begynde at sætte gang i vores rejsedrømme igen.

Følg
Jyllands-Posten