<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Vælg en unik New Yorker væg til dit hjem

Hvis du drømmer om en smart New Yorker væg eller en New Yorker dør hjemme hos dig, så er det hos First Floor CPH, du skal få den lavet.

Hos First Floor CPH kan du købe en speciallavet New Yorker væg, som vil gøre dit hjem helt unikt. En New Yorker væg er en lavet af sort pulverlakeret stål og glas og designet er inspireret af industrielle fabriksbygninger, som havde den slags smukke glasvægge, og som senere blev beboet af unge kunstnere og studerende. Det er et klassisk industrielt udtryk, som står i enormt smuk kontrast til de fleste hjems indretninger. Mange moderne boliger er indrettet i store rum, hvor både køkken, stue osv. er samlet. Dette er naturligvis dejligt for lyset, der får lov at vandre igennem hele hjemmet, uden at blive bremset af vægge, men i forhold til opvarmning, lugt og lyd, kan det dog være upraktisk. Med en New Yorker væg kan du opdele rummene i forhold til stemning, lyd og lugt, men beholde lysets vandring igennem hele hjemmet. Det er en moderne løsning, som ser godt ud i de fleste hjem.

Se udvalget af særlige løsninger

Hos First Floor CPH kan du også købe New Yorker døre. Der sidder ofte en dør i en New Yorker væg, som selvfølgelig matcher fuldstændig, har det samme format som vinduesfagene og er udført i samme sorte stål. Det giver væggen sit samlede rene udseende, når døren er lukket. Men du kan imidlertid også købe en New Yorker dør uden væg, hvis du har lyst til at lade lyset vandre igennem dine døråbninger i hjemmet. Det giver mere gennemsigtighed, mere lysgennemtrængning og et moderne look. Døren er i sig selv et smukt designobjekt, som skaber en klassisk kontrasterende effekt til resten af indretningen. En New Yorker dør kan også bruges til fx et kontor, som indgang til et walk-in closet eller til en brusekabine og kan leveres med matterede ruder. Der er mange muligheder, og dine skæve vægge eller gulve er ikke noget problem – firstfloorcph.dk skræddersyer løsninger til alle deres kunder.

Følg
Jyllands-Posten