<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Nye afgifter betyder også nye regler for beskatning af firmabiler

Fra midten af December, blev der vedtaget nye afgifter på biler i Danmark. De grønne og mere miljørigtige varianter, er blevet tilgodeset, bare de ikke koster alt for meget. Helt specifikt, er elbiler til en pris omkring 500.000 kr. blevet en smule billigere, da de handles helt uden afgift, imens at Plugin Hybrid udgaverne er blevet billigere hele vejen rundt. Det har selvfølgelig også stor betydning for din firmabil, så tjek firstlease.dk´s gennemgang af beskatning firmabiler.

Skriv kravene til dine leasingbiler ned

Når du skal finde ud af hvilke biler, som du passer bedst til din virksomhed, så er det en god ide at kigge på de krav, som du stiller til en god leasingbil. Er dette, at bilen skal kunne køre mange kilometer på en liter brændstof, da der er kørende sælgere som skal vidt omkring? Eller vil du måske gerne have en bil, som kan klare en tungere last i bagagerummet, fordi der er mange produkter, som skal frem og tilbage mellem A og B? Her er det vigtigt, at du skriver dine krav ned på en prioriteret liste, så du nemmere kan finde de modeller og det mærke, som du har brug for i hverdagen til din virksomhed.

Hvor spares der flest penge med den nye beskatning?

Der er faktisk en række rigtig spændende modeller som nyder godt af de nye beskatningsregler. Den bedst sælgende firmabil fra sidste år, Volvo V60, kommer i et par spændende Plugin Hybrid varianter, som har fået en kæmpe besparelse med de nye regler. Dermed er det muligt at få en Volvo V60 T6 Recharge med 340HK, for blot 480.000 kr. i beskatningsgrundlag. Det samme gør sig gældende for plugin modeller fra Audi, Mercedes og BMW.

Overvej hybrid selvom det ikke “giver mening”

Diesel har længe været favoritten når det kommer til firmabiler, og det giver også rigtig god mening, med tanke på de lange ture. Men de nye regler for afgiften, gør at prisen for en entry level V60, 3 serie eller lignende, vil koste dig det samme som den helt store plugin hybrid variant, som har en større motor og langt mere udstyr som standard. Så hvis du skal have mest bil for pengene, så overvej plugin varianterne, også selvom det kan virke forkert at vælge “benzin”.

Følg
Jyllands-Posten