<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Find din personlige indretningsstil

Der er intet buzzword så populært indenfor indretning, som personlig stil. Vi har i høj grav bevæget os væk fra den dominerende minimalisme, og er på vej ind i en bølge av personlige udtryk. Men hvordan finder man frem til det? Det kan du læse mere om her.

Invester i kvalitet

Hvis man gerne vil lave en indretning, der varer i lang tid, og ikke bare er umoderne lige om lidt, så er det en god ide at fokusere på og investere i kvalitet. Det kan man tænke på i alt fra maling til møbler. Det er i særlig grad møbler, der burde være lavet til at holde, og som kan give det udtryk du er på jagt efter.

Hos Daells Bolighus kan du finde alt fra seng til loftlampe, og indrette din bolig fra gulv til loft med kvalitetsprodukter. Det er et godt udgangspunkt at have, så man fylder sit hjem med ting, der er skabt med tanke på at holde i lang tid og give det udtryk, du gerne vil have.

Kvalitet er et godt udgangspunkt, når du skal indrette og finde din personlige stil. Det er dog ikke nødvendigvis nemt at finde frem til, når vi hele tiden bliver bombarderet med nye stiludtryk på sociale medier og inspirationsmedier.

Vælg en stil blandt uendelige muligheder

Det kan være svært at vælge en stil, når der synes at være uendelige muligheder. Derfor skal du tage udgangspunkt i dig selv, og tænke over, om der er en rød tråd i de ting, du synes er visuelt tilfredsstillende. Er der en speciel farveskala, du bliver tiltrukket af? Kan du godt lide varme eller kolde farver? Vil du gerne have meget tekstur og tunge tekstiler, eller er du mere til et lyst, let og moderne udtryk? Vil du have moderne eller mere klassisk kunst på væggene - eller måske dine egne fotografier? Dette er spørgsmål du kan stille dig selv, når du skal finde frem til din stil.

Du kan også se om der er et specielt møbel eller objekt, som du gerne vil centrere din stil omkring. Det kan være et arvestykke, noget du har købt en gang eller noget helt tredje. Der findes mange muligheder, men nogle gange kan en enkelt ting være nøglen til at finde frem til din stil. Det er vigtigt at fokusere på stemning, og finde ud af, hvilken stemning du gerne vil formidle. Det er dog muligt at have forskellige stemninger i forskellige rum, men din stil burde være gennemgående.

Når du har fundet din personlige stil, går indretningen som en leg. Da er det nemlig nemmere at vælge ting fra, som du tidligere var usikker på, og kun stå tilbage med de ting, der rent faktisk siger dig noget.

Følg
Jyllands-Posten