<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Hvad brugere danskerne deres tid på under Corona krisen? De shopper amok online

Sponsoreret af LK-media

Online handel har haft en meget stor fremgang i 2020. Grundet Corona epidemien har der ikke været samme muligheder for at besøge de butikker, som man normalt shopper i, og det kan bestemt ses på den online handel, der har været her under Corona krisen. Både fordi detailhandlen af flere omgange har været lukket ned, men bestemt også af frygt for at blive smittet med den meget smitsomme Coronavirus har danskerne altså valgt at foretage store dele af deres indkøb online.

Online handlen stiger fortsat

Corona-krisen ser desværre ikke ud til at have en ende lige foreløbig og online handlen stiger fortsat støt. LK-media.com er et firma, der yder eCommerce løsninger og online marketing til danske og udenlandske virksomheder. Hos dem kan de også fortsat se en markant stigning af fremgang hos alle deres kunder.

Det er altså ikke kun danske virksomheder, der har en fremgang af deres online handel. Det er et marked som stiger markant i store dele af verden og blandt mange virksomheder. Har man en virksomhed i dag, så bør man virkelig satse på den online handel, specielt under denne pandemi. Men hvad så med når pandemien er slut? Falder den online handel så igen? Ikke hvis du spørger flere forskellige forskere.

Selvfølgelig vil den ikke fortsat stige så markant, som den gør lige nu - blandt andet fordi detailhandlen atter vil åbne op. Men man kan som virksomhed forvente, at kunderne har fået for vane at shoppe online, og det er ikke sikkert, at den vane bliver lagt på hylden igen. I mange år har online handlen været stigende og jo flere virksomheder, der gør det godt online, jo lettere vil det også være for kunderne at købe deres vare online.

Flere virksomheder tilbyder allerede levering samme dag eller senest dagen efter, hvis man bestiller sine produkter i løbet af formiddagen. Det er altså blevet ualmindeligt let for forbrugeren at shoppe online. Derudover er der også kommet de yderst populære betalingsløsninger, som kun kræver at swipe på mobilen. Tilbyder virksomhederne deres kunde denne løsning, vil kunden ikke engang skulle finde sit dankort frem for pungen, for at købe noget. Så alt i alt kan man sige, at det er en meget let og tilgængelig måde for forbrugeren at shoppe på.

Hvilke produkter har haft den største fremgang under krisen?

Mere eller mindre alle brancher, der sælger deres vare online, har haft fremgang under krisen i deres online salg. Der er dog stor forskel på, hvordan den enkelte virksomhed har klaret den under krisen. De virksomheder, der ikke har været rustet til at sælge deres vare online, har været i store problemer. Det er tydeligt at se hvilke virksomheder, der allerede inden krisen fokuserede på den online strategi og som gjorde det godt her i forvejen.

De virksomheder, som allerede inden krisen brød ud satsede på en online marketing strategi, er kommet væsentligt bedre igennem krisen, end de som primært at satset på den fysiske handel. En af de virksomheder som virkelig er gået all in med online salg er Trifu.dk.

Trifu har klaret sig godt igennem Corona epidemien udelukkende på baggrund af deres online salg. Trifu sælger miljøvenlige rengøringsmidler og desinfektionsmidler, hvilket der naturligvis er stor efterspørgsel på netop nu.

Deres produkter er udviklet på baggrund af forskning i organisk mikrobiologi, som Trifu altså benytter sig af. Organisk mikrobiologi er langt bedre for både miljøet og for mennesker end traditionelle rengøringsartikler er. Organisk mikrobiologi er ikke så hårdt for huden, hænderne og neglene som de traditionelle rengøringsmidler er og ligeledes er det en langt sundere løsning for miljøet.

Mad til mennesker og foder til dyr

Mad og foder er også produkter, som virkelig har haft en stor fremgang under Corona krisen. Forskellige online supermarkeder skyder op, og det er blevet yderst populært at bestille sine dagligvare online. Men det er jo ikke kun os mennesker, der skal bruge mad hver dag. Det skal vores kæledyr også.

Lk media leverer også eCommerce løsninger til dogcopenhagen.com, som ligeledes har haft en stor fremgang i krisen. DogCopenhagen er et dansk varemærke, der producerer og sælger hundeudstyr. DogCopenhagen sælger deres vare i mere end 20 lande via deres hjemmeside til både forhandlere og private kunder. Man kan nemlig ikke komme uden om, at selv om de fysiske dyrehandler har lukket, har man stadig behov for at kunne købe det udstyr til sine kæledyr, som man står og mangler.

Derfor er det meget forventeligt at netop disse brancher også har haft en fin fremgang under krisen. Der er produkter og ydelser, man som menneske ikke kan undvære, så udover shopping har det været nødvendigt at købe de nødvendige ting online fremfor i de fysiske butikker.

Følg
Jyllands-Posten