<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Tag på ferie herhjemme med sjove oplevelser og aktiviteter i Danmark

Corona har gjort det vanskeligt for mange danskere at rejse udenlands, når ferier trænger sig på. I stedet er der brug for at finde nye løsninger, der gør det nemt at koble fra og holde helt fri. Men hvordan finder du frem til gode oplevelser og aktiviteter indendørs eller udendørs, og hvor der er plads til to eller hele familien?

Det hjælper Jens Kristensen dig med. Med Funguide har Jens en stor ekspertise inden for oplevelser og aktiviteter i Danmark, hvor der er noget for alle og enhver. Vi har taget en snak med Jens for at høre, hvad han mener er det helt rigtige for familier, par eller singler at vælge til en ferie i Danmark.

Få hjælp til at finde de rette aktiviteter og oplevelser

Det kan være svært at få idéer og inspiration til oplevelser og aktiviteter for hele familien. Men der er meget skjult derude, mener Jens Kristensen, der er ejer af Funguide.dk. For når det kommer til oplevelser og aktiviteter i Danmark, gælder det blot om at finde frem til, hvad I ønsker som familie.

Jens fortæller selv, at han startede Funguide i 2014 med en ambition om at gøre det nemmere for danskerne at finde en god oplevelse til hverdag og fest. Funguide giver et stort overblik over de muligheder, som Danmark byder på, og det er samtidig en gratis service med oplevelser udendørs og indendørs.

”Funguide er for hele Danmark”, fortæller Jens Kristensen, og det er der noget om. Her finder du nemlig alt, du har brug for i hele Danmark, og der er nok at vælge imellem.

Familieferien rummer et væld af sjove oplevelser for børn og voksne

Når det kommer til sjove aktiviteter for børn, er det ofte en prioritet på familieferien. Her finder du blandt andet sport og spil, der dukker op overalt i Danmark. Du finder et væld af steder med badning og bowling, som er sjovt for børnene og resten af familien. Der er også mulighed for lidt ekstra adrenalin med fun parks, der byder på sjove idéer til anderledes familieaktiviteter.

Når det kommer til oplevelser og børn, handler det om en mulighed for både indendørs og udendørs aktiviteter. Det kan være en god idé at vælge en campingplads eller en ferieby, der byder på mange muligheder for børnene.

Oplevelser for 2 i Danmark

Ud over familien fokuserer Jens også på oplevelser for to i Danmark. Der er god plads til afslapning og hygge, hvor andre sørger for at forkæle jer lidt ekstra. I starten af 2021 bliver ferien holdt herhjemme, og alt tyder på, at sommeren byder på det samme.

Som par kan der være et stort behov for at trække stikket og få luksus på ferien. Her byder Funguide på et væld af forskellige oplevelser for to inden for velvære og forkælelse samt fantastiske madoplevelser. Det giver dig nemlig muligheden for at koble helt fra og nyde lidt ekstra luksus, selvom du ikke kan komme ned til sydens sol og lidt varmere himmelstrøg.

Følg
Jyllands-Posten