<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

5 værktøj du ikke vidste, du manglede

Sponsoreret af Globaltools.dk

Som håndværker skal du kende dit udstyr godt. Du skal være opdateret på de seneste nyheder, og du skal være klar på de vildeste forespørgsler fra kunden. Alt dette kan være svært at føle sig helt opdaterer på, og derfor vil vi nu hjælpe dig til at være helt opdateret. Vi synes nemlig ikke du skal tages med bukserne nede, eller stå i en dum situation foran kunden. Derfor har vi nu tænkt os at gøre dig opmærksom på de 5 stykker værktøj du mangler.

Håndværker er et begreb der dækker bredt over en masse fagområder. Disse er fx fremstilling, byggeri, reparationer, osv. Under uddannelsen er man en lærling, senere skal man til svendeprøve, og derefter er man svend. Mange håndværker firmaer har som i gamle dage en mester, dette er som regel personen med mest viden, og erfaring.

Alt dette fortæller jeg dig fordi håndværkere uddanner sig inden for et meget bredt fag, og skal have mere anerkendelse for alle de ting de sætter sig ind. Dygtige håndværkere er nemlig dem der kan allermest og har den største erfaring, man lærer ikke bare lige hvordan mn gør tingene. Man uddanner sig igennem mange år, og hvis man er meget dygtig ender man en dag som mester. Alt dette fortæller jeg jer, da jeg nu vil hjælpe vores håndværkere med de 5 ting de mangler.

Et værktøjsbælte

Ikke mange håndarbejdere anerkender hvor meget de løfter, slæber og arbejder i dårlige positioner hver dag. Derfor bliver værktøjs bælter også ofte underkendt. Ikke mange ved nemlig at de kan gøre underværker for den slidte ryg, de trætte fingre eller den ømme fod. For at finde de bedste redskaber anbefaler vi Globaltools.dk, som vores absolutte favorit. Ikke mange kan konkurrere med deres produkter. Din ryg er en af de vigtigste dele af kroppen, og derfor er det vigtigt at ligge tid i at overveje dine arbejdsstillinger. Ikke mange tænker over det, men slidgigt er utroligt svært at behandle, og mænd med fysisk arbejde bliver oftest ramt af det. Derfor skal du investere i din fremtid, og spare dig selv for de løft.

Sugekoppen

Det lyder fuldstændig sindssygt at en normal håndværker skal have en sugekop med rundt i tasken, men den kan altså blive meget nyttig. Der findes adskillige metoder og grunde til at bruge en sugekop, og hvis du en dag står og bander over ikke at have en sugekop, er det så ikke federe at du ved den hænger i dit bælte til dage som denne? Et glas der skal have ændret sin position, eller et spejl der skal afmonteres, er utrolig svært at håndterer som ene mand, og derfor anbefaler vi, at du invester i sugekopper. De vil give dig det greb, som to mennesker ville have, og gør din byrde lettere.

Høreværn med radio

For en normal håndværker kan det lyde fuldstændig sindssygt at gå med høre værn, men når man går og borer en hel dag, og kommer hjem med dunkende hovedpine, vil man hade ikke at have haft dem. Høreværn med radio kan både være en god afveksling til den lange arbejdsdag, og den irriterende kunde. Skru helt op for de fedeste beats, og arbejd i dit tempo. Der vil ikke være nogen til at skynde på dig, eller fortælle dig hvad du skal gøre. Derfor skal lige du investere i høreværn. Borelyde kan nemlig give tinnitus i det lange løb, og du vil gerne kunne høre dine børnebørn ik? 

Vinter handsken

I Danmark har vi en tendens til at undervurdere været, og håndværkere er ingen undtagelse. Håndværkere kan faktisk nogle gange være dem der bliver Aller mest syge. Bare fordi man føler man har det varmt betyder det ikke altid at kroppen trives. Derfor er det vigtigt at man tjekker nogle punkter af, inden man går ud i den danske vinter kulde for at arbejde. Først og fremmest vil et par handsker kunne redde din dag i mange tilfælde. De behøver ikke være ekstra ordinært gode, men de vil give dig en sikkerhed i dine hænder som er vigtig når man arbejder på detaljen. Næste step er at få sig en hue. 75% af kroppens varme forlader kroppen gennem hovedet, så få nu investere i en ordentlig hue.

Varmeblæser

Varmeblæseren vil ikke ligge særlig højt på nogen liste hos nogen håndværkere, men det burde den. I de kolde vinter måneder er det ikke sundt at arbejde i et is koldt hus hvor man føler man har varmen. Alt for mange håndværkere ligger sig syge med lungebetændelse, og vilde forkølelser. Meget af dette ville kunne afværges hvis man valgte at investere i ordentligt udstyr til de store bygge pladser. Det ville ikke nødvendigvis være til endags opgaver, men opgaver der tager måneder, nogle gange år fortjener også en ordentlig investering, og hvis ikke det er for dine medarbejdere så for bygningen, for varme skal der til. 

Pas på dig selv!

Hele vores budskab er at du som håndværker skal passe på dig selv. Du har et nedslidende job, og derfor vil vi gøre dine arbejdsvilkår bedst mulige, ved at give dig de bedste værktøjer. I Danmark arbejder man nemlig længe og hårdt uanset hvor træt ens krop er, og derfor vil vi gerne fremhæve overfor jer unge, pas nu på jer selv mens I kan! En dag vil det ikke være helt så nemt at løfte tunge ting, og du vil få brug for en ung partner. Forebyg derfor din arbejdsskade, og lyt til vores råd.

Følg
Jyllands-Posten