<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Lad din virksomhed få mere opmærksomhed

Dette indhold er sponsoreret 

Når man som virksomhed skal have opmærksomhed fra eventuelle kunder, står man ofte i tæt konkurrence med lignende virksomheder på markedet. Det handler både om at tænke kreativt og strategisk: hvordan rammer man bedst målgruppen? Skal det være annoncering på internettet? Eller skal det være fysisk reklame i form af plakater og kuglepenne? Skal det måske være begge dele? 

Markedsføringen af sin virksomhed kan altså rejse mange spørgsmål. Men man bliver hurtigt klogere og finder ud af, hvad der virker godt, og hvad der virker mindre godt i forhold til forskellige målgrupper og forskellige produkter. Denne artikel vil sætte fokus på den fysiske reklame, og hvordan man kan bruge denne til at lade sin virksomhed få mere opmærksomhed. 

Reklameartikler

Kuglepenne, krus, bolcher og så videre. I forhold til fysisk reklame af din virksomhed er reklameartikler en god idé. Reklameartikler er gode fordi de både henvender sig til den ældre og den yngre målgruppe, da der findes mange forskellige former for reklameartikler. Hos Axon profil kan du finde mange forskellige former for reklameartikler, som både kan tilpasses til årstider og målgrupper. Her vil der også være reklameartikler som kan bruges til messer, hvis din virksomhed skulle deltage i sådan én. 

Kuglepennen

Hvis du kigger på alle de kuglepenne som du har derhjemme, så vil du opdage, at de fleste af dem har et reklametryk. En af de mest brugte produkter til markedsføring er kuglepennen (eller andre skriveredskaber). Det er ikke så tilfældigt, da kuglepennen jo er et rimelig alsidig produkt og passer til stort set alle virksomheder - for hvem har ikke brug for en kuglepen? Dermed passer kuglepennen også som reklameartikel til stort set alle målgrupper. 

De kreative reklameartikler

Selvom kuglepennen er et sikkert valg i forhold til reklame og markedsføring af sin virksomhed, så kan de kreative og specielle reklameartikler også gøre en forskel i markedsføringen. Det kan være at du har en specifik målgruppe, for eksempel unge studerende, hvor det er en god idé at have en reklameartikel, som er målrettet dem. Det kan for eksempel være et sadelovertræk til de mange studerende som cykler frem og tilbage mellem deres lejlighed og deres ungdomsuddannelse. Det kan også være, at målgruppen er de mange mennesker, som har en aktiv livsstil: her vil en vandflaske måske vinde større indpas end en kuglepen. 

Det handler altså om at tænke på sin målgruppe først og fremmest, og dernæst finde ud af, hvilke reklameartikler der kunne tiltrække dem og dermed give din virksomhed mere opmærksomhed. 

Følg
Jyllands-Posten