<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Kør Danmark tynd på bilferie i din drømmebil

Dette indhold er sponsoreret

Det har aldrig været mere tiltrængt at komme ud fra de fire vægge i boligen, der langsomt trænger sig ind og føles nærmere klaustrofobisk end hjemligt. Det er ikke muligt at rejse uden for Danmarks grænser, men det behøver ikke betyde, at man skal isolere sig i sin egen residens fra morgenstund til aften. 

Oplev Danmark på ny

De færreste af os kender til de skatter den danske natur og mindre byer som Danmark gemmer på. Nogle på grund af mangel på oplysning og andre alene af den grund, at de simpelt nok ikke har et transportmiddel, der gør det muligt. I de større byer bliver bilerne skubbet ud til ære for den offentlige transport. Det betyder at flere danskere ikke har en bil til at kunne komme udenfor storby-boblen og opleve Danmark. GoMore kommer dette til livs med en service, der tilbyder biludlejning. Her kan man låne biler fra A-Z. Om det er til den helt store familiebil med syv sæder eller kæresteparret i nummeret mindre. 

Kør din yndlingsbil

Servicen er enkel og nem. Det er en privat udlejer, som stiller sin bil til rådighed, så man skal ikke tænke på andet end hvilken bil, man helst kunne tænke sig at køre i. Biludlejningen er fleksibel og kun udlejer og lejer sætter grænserne. Man aftaler indbyrdes om det er en måned den skal udlejes eller blot en enkelt dag. Det er den mest oplagte ide til at tage på en velfortjent bilferie rundt i Danmark og få oplevet seværdigheder, som man aldrig ville få set.

Seværdigheder i Danmark du skal besøge 

Med din nye lånte bil er der ingen hjørner i Danmark, du ikke kan besøge. Kør til Hvide Sande ved Vesterhavet og oplev paradiset for en ægte vandhund eller gå langs de flotte klitter. Eller besøg Viborg – en af de ældste byer i hele Danmark, der byder på både store vikingegårde og Viborg domkirke, der har romansk byggestil og skelner sig fra den typiske danske kirke. Hvis man har bevæget sig fra Hvide Sande og til Viborg, giver det næsten kun mening at besøge Grenen på toppen af Jylland og se hvor Kattegat og Skagerrak mødes. Efter vind i håret og våde sokker kan man køre lidt ned til Danmarks nordligste by, Skagen. Her kan man gå igennem den karakteristiske bymidte med skagengule huse og være fri for alle de turister, der normalt præger byen. 

Følg
Jyllands-Posten