<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Sådan finder du den mad der passer til dit arrangement

Til en stor fødselsdag, bryllup eller andet arrangement, så er maden vigtig. Man vil gerne forkæle sig selv og sine gæster med lækker mad, uden man selv skal stå for det. Derfor kan en nem løsning være mad ud af huset, hvor man får leveret velsmagende og udsøgt mad lige til døren. Med mad ud af huset har man et bredt udvalg at vælge imellem, som gør det nemt for dig, at finde den koncept der passer til dit arrangement. På den måde bliver du selv fri for at stå i køkkenet og forberede det hele. Alt du selv skal stå for er at opvarme maden og så er den klar til at blive serveret for gæsterne. Så hvis du står og skal i gang med planlægningen af et arrangement, så kan du læse med her, hvor du får tre former for menuer du kan vælge til dit arrangement.

Den helt store buffet

Ved at vælge buffet til dit arrangement, så kan du være sikker på at du har glade gæster, da der vil være noget for enhver smag.  Med den stor variation i buffeten gør det også muligt at lave en flot præsentation af maden, som gør det indbydende for gæsterne at se på samtidig med, at man får en bedre samlet oplevelse af maden. Derfor vil buffet til fest passe godt til et mere uformelt arrangement, hvor gæsterne rigtig kan komme hinanden ved om smagsoplevelsen.

Tre retters menu

Skal du holde et arrangement som er mere formelt i udtrykket, så kan en tre retters menu være en god ide. Her får man en forret, en hovedret og en dessert leveret til døren. Menuen kan man selv være med inde over, så den passer til dig og dine gæster. På den måde bliver det ens for alle og i vil alle sammen opleve den samme smagsoplevelse. Det vil især passe godt til et bryllup, hvor der er mange indslag i løbet af aftenen, hvor man naturligt kan holde nogle pauser for at spise.

Den helt klassiske menu

Hvis du står og skal holde et mere simpelt arrangement, så kan en klassisk menu være løsningen. Her vælger du helt simpelt et stykke kød, et tilbehør, en sauce, en salat og brød. På den måde er menuen fastlagt, og det bliver ens for alle, men så kan man selv gå op og tage mere kød eller tilbehør, hvis man har lyst til det. Denne løsning er nem og overskue både at opvarme og rydde af efterfølgende.

Følg
Jyllands-Posten