<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Bestil sund take away på Østerbro

Er du sulten? Har du brug for, at nogle laver maden til dig? Skal maden være sund og have en indikation af kalorieindholdet i hver ret og drikkevare? Så er du kommet til det rette sted, når du bestiller dejlig, nærende og sund Take away Østerbro. På Østerbrogade ligger dette take away sted, der har en nem online bestilling, hvor du kan forudbestille din mad og drikkevarer på en nem og overskuelig måde.  

Friske sandwiches og juices    

Det er en sand fornøjelse, når man køber mad, som er sundt og fuldt af næring. Dette er tilfældet på dette take away Østerbro, der har et dejligt udbud af sandwiches, salater og juices. Især i efterårs – og vinterhalvåret kan immunforsvaret få en ekstra boost med de sunde juices, hvor der er ingredienser som ingefær, frugt og citron i. Dette giver en sund drik til din krop, der bare vil elske dig for at have valgt så lækker og indbydende en drikkevare. Du kan også købe lækre sandwiches, som er fyldt med gode ting som kød, avokado eller bare en vegetarisk version uden kød.

Spis lækkert med hold på kalorierne    

Når man nu mæsker sig med en lækker sandwich eller salat og en tilhørende juice, kan det være svært at holde øje med kalorieindtaget, hvis man for eksempel er på diæt eller af andre grunde, gerne vil holde et ekstra øje med kalorieindtaget. Det kan være, at du træner dig op til en sportsbegivenhed eller til en konkurrence, hvor du har brug for at holde øje med dit indtag af kalorier. Her er det en ekstra smart feature ved dette take away sted på Østerbro, at der står angivet det konkrete kalorieantal ved hver ret og ved hver juice. Dette giver en god indikation af, hvor meget du indtager, og du kan løbende holde kontrol med kalorierne.

Spis take away i en skøn park

Når der nu er tale om take away Østerbro, og man ikke bor tæt på eller bare gerne vil nyde maden og drikkelsen i naturen, er der mange skønne steder på Østerbro, hvor du kan sætte dig på en bænk og nyde maden med skøn naturudsigt. Her kan vi nævne Fælledparken, som ligger i gåafstand fra take away stedet på Østerbrogade. Fælledparken har et hav af bænke, som har en flot udsigt. Der er for eksempel hele området ved søen, hvor du kan sidde og kigge på svaner, måger og ænder, der flyver rundt eller padler rundt på søen.

Besøg Østre Anlæg

Et andet dejligt sted at nyde maden er Østre Anlæg. Her er også en dejlig sø at sætte sig ved, og bagefter kan man altid gå en tur i parkanlægget, der grænser op til Statens Museum for Kunst. Rigtig god fornøjelse.

Følg
Jyllands-Posten