<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Start næste stævne med uundværligt rideudstyr

Ridning er en sport, som kræver styr på udstyret. En passioneret rytter kender til vigtigheden ved godt og funktionelt rideudstyr. Forkæl både dig selv og din hest med rigtigt rideudstyr fra Park & Fritid.

Kvalitets rideudstyr på nettet

Park & Fritid forhandler rideudstyr i Nordjylland, men du behøver ikke at tage turen op til én af deres nordjyske butikker. Du kan sidde hjemme i stuen og lede efter dit nye udstyr online. Nemmere bliver det ikke!

Under kategorien for rideudstyr på Park & Fritids hjemmeside, https://parkogfritid.dk/rideudstyr.html, finder du lækkert rideudstyr fra mærker som Catago, Horseguard, Eskadron og andre populære og anerkendte mærker til både hest og rytter i høj kvalitet.

Godt udstyr er alfa omega både på træningsbanen og til stævner. Udstyr til hest og rytter optimerer præsentationen, som kan bringe jer tættere på den eftertragtede 1. plads.

Det bedste online rideudstyr til din hest

Når rytter og hest er i fuld harmoni og arbejder godt sammen, så giver det dig de bedste resultater både på træningsbanen og på scoreboardet. Dertil er det vigtigt, at din hest får god pleje, når din bedste ven står ude i stalden og hygger sig.

Udstyr til hesten er lige så vigtigt, som udstyr til rytter. Hestedækkener og tæpper er uundværligt i en rytters repertoire, da det beskytter hesten mod kulde, sol, regn og insekter. 

Dejlige hestedækkener og tæpper fra Park & Fritid sørger for, at din hest holder humøret oppe året rundt, når den traver rundt udenfor og tager en velfortjent pause.

Kæmpe udvalg af klassisk rideudstyr

Park & Fritid er danske forhandlere af hest- og rideudstyr, der fremmer præsentationen til en fornuftig pris, som alle kan være med på.

Tiden er inde til at opgrade din ridesport med udstyr i topkvalitet - det vil både dig selv og din hest takke dig for!

Følg
Jyllands-Posten