<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Online butik sætter nye standarder i salg af træhytter

Danmark kan byde velkommen til hvad der ser ud til at blive den markedsførende webshop hvad angår træhytter og lignende små og store huse i træ. Det drejer sig om websiden www.traehytter24.dk. På denne side kan de danske forbrugere nu vælge mellem et imponerende udvalg af træhytter i høj kvalitet og i alle prisklasser. Huse og hytter i træ har en lang og stolt skandinavisk tradition, men er stadig et relativt nyt fænomen i det danske, da vi ikke har for vane at bygge i træ på samme måde som vores nordiske naboer. Det er derfor meget spændende at se hvordan danskerne vil tage imod disse nye kvalitetshuse og -hytter, og om vi for alvor tager træet som materiale til os.

Høj kvalitet til lav pris

Hvor man tidligere skulle af med rigtig mange penge, hvis man ville have en ny bygning i haven eller ved siden af huset, så kan man nu få sine drømme opfyldt uden at blive ruineret. Det skyldes flere faktorer. Dels har moderne og effektive produktionsmåder vundet indpas, hvilket betyder at man ikke behøver få skræddersyet den nye træhytte til sin ejendom. For det andet kan producenten nu sælge direkte fra sin hjemmeside, og altså ikke være nødsaget til at have udstillings- og salgslokaler med de mange udgifter som hører til. Det gælder altså både leje og lønninger med mere, der spares på. Det kommer forbrugerne til gode, da de hverken behøver tage på besøg i salgslokalet, og ej heller indirekte skal betale for dette når træhytten ryger over disken. Nu kan man som forbruger blot sidde derhjemme og med et par klik blive den lykkelige ejer af en smuk, skandinavisk træhytte i høj kvalitet men til en uhørt lav pris.

Nordisk design og materialevalg

De moderne træhytter man finder på hjemmesiden vidner om en stolt nordisk designtradition. Det er simpelthen de smukke linjer vi kender fra møbler og andet kunsthåndværk, der går igen i trækonstruktionerne. Der er udvalgt træsorter og materialer som trækker tråde direkte fra de norske hytter og de svenske ødegårde. Selvom vi i Danmark ikke har benyttet træ i udpræget grad når vi har bygget, hvilket skyldes vores relativt små skove og store landbrugsareal, så har vi altid sat stor pris på vores naboers smukke færdigheder hvad angår træ. Hvor vi tidligere har været nødt til at tage på ferie nordpå for at nyde godt af dette, så kan vi nu få den nordiske æstetik hjem i vores egne haver uden at skulle grave dybt i sparegrisen, og det er noget af en nyhed.

Mere end bare træhytter

På hjemmesiden finder man træhytter i alskens udformninger og størrelser, der er virkelig noget for enhver smag, men man finder måske lidt overraskende også andre vældigt interessante produkter. Det gælder her om de meget praktiske muligheder indenfor redskabsskure og garager, strukturer som mange husejere undervurderer betydningen af. Det er nemlig eksterne bygninger der har en enormt høj funktionalitet, der smitter af på alle aspekter af ens ejendom. De sikrer at man ikke bruger unødvendig plads på opbevaring inde i huset, hvilket giver mere plads til at ånde. Og de skaber en overordnet harmoni i ejendommen, i den dynamik der ligger mellem et hovedhus og dets mindre tilbygninger.

Udover disse meget interessante produkter finder man på hjemmesiden også nogle fantastiske idéer til haven, for dem der har en særlig kærlighed til det nordiske. Det drejer sig nemlig om grillhytter og saunahytter. Begge stammer fra Finland og gør at man kan nyde sin have og udendørslivet på nye måder. Grillhytten er den ultimative grilloplevelse for dem der elsker at grille, da man får en hyggelig overdækning og siddeplads rundt om grillen. Det gør at man altid kan nyde sin aften, uanset vejret. De smukke saunahytter er til gengæld noget af en drøm for dem der bor tæt på vandet, og gerne vil kombinere en kold dukkert året rundt med den varme finske sauna på egen matrikel. Sidst men ikke mindst kan man også købe et helt sommerhus i træ på siden. Så for dem der har adgang til en sommerhusgrund, hvad enten den er tom eller er bebygget med en gammel rønne, ja så er der nu en let adgang til smukke sommerhuse i træ, færdigbyggede og klar til levering.

Der er altså mange gode grunde til at kigge forbi den nye webshop, som ser ud til at blive en stor succes i Danmark, især nu hvor corona-epidemien har gjort udenlandsrejser mere usikre, mere dyre og i det hele taget mere uforudsigelige. Det gør at mange vælger at bruge deres penge på deres have eller i forbindelse med deres fritidshus, fremfor at prioritere de dyre flyrejser og hotelophold. Måske er dette starten på en renæssance for træ og det gode håndværk der forbliver hvor det prismæssigt tilgængeligt for de fleste.

Følg
Jyllands-Posten