<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Har du svært ved at finde den rette medarbejder?

Det er ikke nogen hemmelighed, at det til tider kan være svært at finde den helt rette medarbejder til en åben stilling. For selvom der ofte vil være mange om buddet, og det vil vælte ind med ansøgere, så er det ikke sikkert, at du er i stand til at finde den rette kandidat til stillingen ud fra de interesserede.

Derfor kan der gå meget lang tid, og du kan spilde mange ressourcer på at finde en god, ny medarbejder. Og det kan hurtigt blive en dyr proces for dig – især når du stiller høje krav, som det for eksempel gør sig gældende, hvis det er en leder inden for økonomi, regnskab, løn eller HR, du leder efter.

Hvad med at gøre brug af executive search?

Derfor kan det være en fordel at lade andre tage sig af det arbejde. På den måde sparer du penge på hele tiden at skulle have nye jobopslag ud, og du kan spare på dine ressourcer, fordi du ikke skal læse ansøgninger igennem og afholde jobsamtaler. Og for mange er det en meget stor fordel.

Hvis det også er noget, som du synes, der lyder spændende, så bør du tage et kig online. Her har du nemlig mulighed for at gøre brug af executive search, som metode til lederrekruttering. Og det er, hvad end du søger en medarbejder til regnskab, løn eller HR.

Grib processen anderledes an og få bedre muligheder for ansættelse

Når det kommer til executive search kommer du nemlig i kontakt med fagfolk, der har mange års erfaring i lederrekruttering inden for både økonomi, løn og HR. Så hvad end det er en medarbejder der skal varetage en stilling som CFO, økonomidirektør, lønchef eller HR-manager, så er det muligt for dig at finde denne person, ved at gribe selve rekrutteringsprocessen anderledes an.

Følg
Jyllands-Posten