<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Stort udvalg af modetøj og kjoler

Internettet er som et gigantisk walk-in-closet. Du går ind og gisper ved synet af de uendelige muligheder inden for stilarter, priser og brands. Nu handler det bare om at finde det rigtige. Læs med her og få tips og tricks til din online shopping! 

Der er mange fordele ved at shoppe tøj på nettet. Den største må næsten være, at du har hele verdens udvalg af alle slags stoffer, snit og farver lige ved hånden. Det er bare at klikke, og så er pakken med den nye bløde hoodie eller de fede jeans på vej. 

Du kan finde lige dén kjole til lige dén lejlighed, og du kan få den leveret lige til døren. Det bliver ikke meget bedre! Alligevel kan det være godt at have nogle tips og tricks ved hånden, så man sikrer sig, at man får fat i det helt rigtige, i den bedste kvalitet. 

En kjole er ikke bare en kjole 

Kjoler findes i et fantastisk udvalg, i høj kvalitet og til gode, rimelige priser, hvis du finder den rigtige shopping-portal. Et stort udvalg er kun en fordel, for på den måde er du sikker på at kunne finde det helt rigtige for dig.  

Og der er nok at vælge mellem: Små sorte, gulvlange og blomstrede, langærmede og uldne, højhalsede og med bar ryg. Derfor er det en god idé at tænke over, hvilken lejlighed du skal bruge kjolen til. Se det for dig: Det er en lun sommeraften, og du sidder på altanen og drikker rosé med dine veninder.  

Måske skal I på klub senere, og da er det måske en helt anden kjole, du er ude efter. Og hvis du skal bruge kjolen til din kusines konfirmation eller dine forældres sølvbryllup, er det igen en anden shopping-brille, du må have på. 

Klæder og glæder 

Pointen er, at det er smart at gøre sig den specifikke situation, man skal bruge kjolen til, klart. På den måde begrænser du dig en hel del, og du vil have lettere ved at finde det, du leder efter – fordi du faktisk ved, hvad det er.  

En anden måde, du kan øve dig i at begrænse dig på, er ved at tage et kig på dit klædeskab. Fang en bøjle og tag det første det bedste stykke tøj ud af skabet. Hold det tæt til kroppen og luk øjnene. Spørg dig selv: ‘Gør dette stykke tøj mig glad?’  

Hvis ja, er det en keeper, hvis nej, skal du måske overveje at vige pladsen for en ny beklædningsgenstand. Det er en klassisk øvelse, der holder mange shopaholics i skak, så deres klædeskab ikke eksploderer. 

Vis mig din kjole, og jeg skal fortælle dig, hvem du er 

For at blive klogere på, hvad du skal vælge, når du shopper på nettet, kan det være en god idé at starte med at kigge indad. På den måde vil det være meget lettere og sjovere for dig at overskue stjernehimlen af potentielle køb bagefter. 

Vores måde at klæde os på er én af de måder, vi præsenterer os på i verden. Det betyder meget for førstehåndsindtryk, dates og jobsamtaler, hvordan vi er klædt, fordi det er noget af det første, vi afkoder, når vi møder nye mennesker. Derfor kræver det en mere dybdegående analyse at finde sin stil, end man måske lige skulle tro. Det handler nemlig om at forene den person, man er på indersiden (i sin allermest visionære og strålende form, selvfølgelig) med den, man viser udadtil.  

Shopping-coaching betaler sig 

Fat pen og papir og giv dig selv en stund til at tænke dig om. Hvem er du egentlig? Hvad er dine værdier? Hvad vil du gerne stå for i verden, og hvordan vil du gerne træde frem? Hvordan skulle du gå klædt for at være den mest kraftfulde version af dig selv?  

Det lyder måske fjollet, men sådan en form for selv-coaching kan faktisk være en virkelig god hjælp til at blive skarpere på, hvad det er, man er interesseret i at shoppe. Og så er det altså noget nemmere at få købt det rigtige, så man ikke skal ud i den besværlige og ærgerlige proces med at sende tøjet tilbage igen. Eller måske endda bare spilde pengene, fordi man aldrig får det gjort. 

Planlæg dig til inspirerende shopping 

Du har nu alle redskaberne til at navigere i det store online walk-in-closet. Og når nu du alligevel har pen og papir fremme, kan det være, du skulle lave en lille indkøbsliste til dig selv. Noter hvad det er, du helt præcist leder efter, så du ved, om du skal gå til kjole-, T-shirt- eller bukseafdelingen.  

Noter også, hvilken lejlighed, du skal bruge tøjet til. Leder du efter en kjole til en enkelt begivenhed, eller skal den kunne bruges i hverdagen en gang om ugen? En sådan liste kan hjælpe dig med både at inspirere dig og holde dig på sporet. 

Følg
Jyllands-Posten