<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Forkæl dine medarbejdere med en valgfri firmagave

Hvis du ejer din egen virksomhed eller er ansvarlig for firmagaverne på din arbejdsplads, ved du nok, at det ikke altid er helt let at finde en god gave. Medarbejderne er nemlig helt forskellige, og det er derfor ikke den samme gave, de vil sætte pris på hver især.

Heldigvis er der en løsning, hvor du faktisk kan give en gave til hver en medarbejder, der med sikkerhed vil falde i god jord. Glæd dine medarbejdere med skønne firmagaver, hvor de selv kan vælge, hvilken specifikke gave de vil have.

Sådan fungerer det

Det er slet ikke besværligt at lade dine medarbejdere vælge deres egen gave, for du kan blot vælge en beløbsgrænse og få lavet en valgshop, hvor der kan vælges imellem alle gaverne. Du kan markere op til 24 forskellige gaver, som dine medarbejdere kan vælge iblandt, hvilket betyder, at der er rig mulighed for at finde noget til enhver smag.

Sortimentet af gaver består af alt lige fra smykker til ting til hjemmet, delikatesser, elektronik og gadgets samt en helt masse andet.

Gaver, der kan bruges

En af de helt store fordele ved at lade dine medarbejdere vælge gaven selv er, at de med garanti vil få en gave, de kan bruge, og som de vil have glæde af. På den måde undgår virksomheden også at spilde penge på ubrugelige gaver, der alligevel bare kommer til at stå og samle støv.

Hvis du synes, at konceptet med en valgfri gave lyder som noget for din virksomheds profil, og hvis du gerne vil gøre dine medarbejdere glade, er det en oplagt løsning. Der er også god mulighed for at finde julegaver til medarbejderne, når denne tid nærmer sig.

Du kan læse meget mere og eventuelt bestille med det samme, hvis du tænker, at det er en oplagt mulighed.

Følg
Jyllands-Posten