<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Ny dansk sammenligningsplatform hjælper danskerne med sammenligning af produkter

Er du på udkig efter den nyeste og bedste vaskemaskine? Er du i tvivl om, hvor du finder den? Så kan det være, at du skal bruge den nye danske sammenligningsplatform Toppricer, som vil hjælpe med sammenligning af produkter. På den måde kan du og jeg finde det bedste produkt til den billigste pris. Hos Toppricer samler de nemlig anmeldelser, priser, ekspertråd og test et sted. Det skal vi se lidt nærmere på her.

Sammenligningsportalen Toppricer vil hjælpe os alle med at finde de bedste produkter indenfor et væld af forskellige kategorier. Her samler de både på anmeldelser, priser, test og ekspertråd, som er baseret på research og uvildige tredjeparts forbrugertests. Du kan finde masser af forskellige produkter indenfor de fleste gængse kategorier, så som bolig, have, husholdning, børn og elektronik. Det er altså blevet meget nemmere at sammenligne forskellige produkter og derved gøre dit valg af produkter nemt.

Få det fulde overblik over produkter

Toppricer.dk er én af Danmarks største sammenligningsplatforme, hvor du altså kan få det fulde overblik over produkter, der sælges på det danske marked. Og visionen for platformen er da også ganske klar. De ønsker nemlig at blive danskernes foretrukne sammenligningsplatform. Det vil de gøre ved både at skabe et overblik over priser, anmeldelser og specifikationer – og ud fra disse oplysninger udarbejdes en Toppricer Score, der går fra 1 til 100. På den måde kan du finde det bedste produkt. Lad os lidt nærmere på, hvordan Toppricer finder og udvælger de bedste produkter.

Høje krav til research & tests

Mange af Toppricers artikler er forbrugerguides, som blandt andet handler om, hvordan du finder det bedste produkt. Toppricers fornemmeste opgave er altså at finde de bedste produkter på markedet til stort set ethvert behov. Det siger næsten sig selv, at Toppricer ikke selv kan nå at teste alle produkterne. Derfor vil Toppricer samle alle informationer ét sted og sammenholde produkterne op mod hinanden på de forskellige specifikationer og egenskaber. Det vil de gøre ved at samle vurderinger fra andre test, der allerede er lavet blandt andet officielle forbrugerråd fra f.eks. Forbrugerrådet TÆNK i Danmark og de tilsvarende forbrugerråd i f.eks. Sverige, Norge, Amerika og Storbritannien. Det kan også sagtens være officielle test fra større medier, som NY Times, BBC, Politiken eller Jyllandsposten. Det kan også sagtens være gode ekspertråd fra andre udenlandske eller danske medier inden for mere specialiserede områder eller nicher så som Bo Bedre, Flatpanels eller T3 Magazine.

Forbrugerne inddrages

Alle de nævnte tests og ekspertråd vil blive sammenholdt med, hvad du og jeg, som forbruger, faktisk tager imod produkterne. Og derfor vil forbrugernes anmeldelser af produkterne også indgå i det samlede regnskab. Det kan blandt andet være forbrugeranmeldelser på tværs af webshops som Coop, Amazon, Power, Elgiganten og Matas, hvor vi som forbrugere selv har anmeldt produktet. Det betyder reelt, at Toppricers anbefalinger af diverse produkter vil være baseret på en omfattende research blandt mange troværdige test og ekspertråd samt forbrugernes egne anmeldelser. Toppricer mener, at en kombination af alle disse test og anmeldelser vil give det mest retvisende billede på, hvilke produkter de mener, at vi som forbrugere får mest for pengene. Det betyder selvfølgelig også, at Toppricer laver en prissammenligning på produktet, så du får anbefalet det bedste og billigste sted at købe produktet.

Sådan udregnes Toppricer Score

Når Toppricer Score skal udregnes, så tager der højde for fire forskellige faktorer: Ekspertanmeldelser, pris, brugeranmeldelser og antallet af brugeranmeldelser. Lad os se lidt nærmere på de forskellige faktorer her:

  •       Dine og mine brugeranmeldelser er udgangspunktet for beregningen. Toppricer vil samle brugeranmeldelser fra forskellige udvalgte sider på nettet.
  •       Der vil ikke blive udregnet en score, hvis produktet har under 12 brugeranmeldelser og ingen ekspertanmeldelser. Det skyldes at datagrundet ikke er repræsentativt.
  •       Hvis et produkt har en ’God pris’-markering, så kan det få +1 tilført til sin score. Dette skyldes, at en ’God-pris’-markering betyder, at produktets værdi er højere end ellers.
  •       Toppricer vil samle forskellige ekspertanmeldelser på nettet.

Toppricer vil altså ud fra ovenstående kriterier sørge for at scoren giver et så retvisende billede af forbrugernes tilfredshed med lige præcis det produkt. Det gøres ud fra den automatiske score-beregning.

Sådan fungerer det

Lad os se på, hvordan det fungerer i praksis. Hvis du er på udkig efter en helt ny plæneklipper og støvsuget markedet for at finde den bedste, men alligevel er i tvivl om, hvilket produkt du skal købe, så kan du kigge på Toppricer. Her vil du f.eks. kunne finde 39 plæneklippere, som har klaret sig bedst i test og er bedst i blandt omkring 43.000 anmeldelser. Med den omfattende samling af informationer kan du helt sikkert finde en plæneklipper, der passer til dig og dine behov.

Du kan altså læse om hele 39 forskellige plæneklippere. Det gør udvalget ret omfattende og alligevel overskueligt. Og du er ret sikker på at finde en, der opfylder dine behov og din økonomi. Lad os se på, hvad du får i testen:

  •       Du vil finde de bedste plæneklipper på markedet i januar 2021
  •       Du vil finde en guide til, hvad du bør overveje, inden du køber
  •       Du vil også finde informationer om sikkerhed og reklamation
  •       Du kan også finde tips til vedligeholdelse af en plæneklipper

På Toppricer vil du altså kunne finde et hav af forskellige produkter, som du helt sikkert skal bruge i den hverdag – og du vil endda kunne vælge produktet ud fra gode og valide anmeldelser og test.

Følg
Jyllands-Posten