<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Bliv klogere på hjemlandet – lej et sommerhus uden for storbyerne

Hvor du møder reklamer for charterture til verdens tropiske regioner nærmest overalt, selv under pandemien, er det at tage sydpå ikke din eneste mulighed, hvad angår at finde en skøn ferie. Sommerhusudlejning i Danmark er før som nu et prisvenligt alternativ til at flyve mod sydens hoteller eller krydse Atlanten. Ved siden af det ser du, hvad Danmark har at byde på.

Fleksible tilbud på leje af sommerhus

Lej et sommerhus til familieweekender eller længere ferier om sommeren, vinteren og alle dage derimellem. Med adgang til at leje sommerhus året rundt har markedet stor fleksibilitet, hvad angår at lægge ferien passende i forhold til dit arbejde. Fleksibiliteten giver dig i øvrigt frihed til at holde ferie uden for de større sæsoner, så du og familien får masser af fred og ro.

Skal du bruge langtidsleje?

Som en niche inden for sommerhusudlejning finder du tilbud på langtidsleje af sommerhuse, hvilket typisk vil sige en måneds ophold. Løsningen er ikke så meget til almindelige ferier, men er et yndet tilbud blandt folk, der for en stund ikke kan bo i eget hjem, fx på grund af skader.

Lej et sommerhus på øerne

Hvor i Danmark kunne du fx prøve at tage på ferie? Du kan leje sommerhus nærmest hvor som helst, når det kommer til provinsen. Ønsker du at være afskåret fra fastlandet og andre menneskers faren omkring, skulle du måske overveje et ophold på Rømø i Vadehavet. Er du mere til Falster, er Marielyst på øens sydøstlige del at foretrække – lige nær Nykøbing-Falster.

Oplev natur og kultur nær Blåvand

Kunne du tænke dig en lige adgang til kultur og natur, så prøv Blåvand – og vær så nær både Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og byerne Billund, Viborg, Holstebro og selvsagt Ringkøbing nord for fjorden. Så kan du opleve attraktioner som fx LEGOLAND, Gjellergaard og Wow Park.

Følg
Jyllands-Posten