<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Giv dit barn den bedste start på livet

Når man får en lille ny i familien, ønsker man at give barnet den bedste start på livet. Den bedste start giver du, ved at sørge for at de produkter i bruger til barnet er af god kvalitet. Børn fortjener kun det bedste, og når det kommer til produkter til børn, skal der ikke gåes på kompromis med kvaliteten. Alene af den grund, kan det godt være dyrt at få et barn. For mange familier kan prisen godt være grund til, at der vælges et billigere alternativ, som ikke er lige så godt for barnet. 

Hos Little Happy kan du få kvalitetsprodukter til dit barn, uden du bliver ruineret. For familien bag Little Happy, er det vigtigt, at det ikke er kroner og ører der er afgørende for, hvad der er bedst for det enkelte barn. Med et medlemskab hos Little Happy, har du mulighed for at købe produkter fra de populære mærker, med store besparelser. På den måde tror Little Happy på, at flere familier får mulighed for at vælge lige netop det, der er bedst for deres barn. 

Det skal du købe hos Little Happy

Der er rigtig mange ting, man får brug for, når man har et lille barn. Det kan være en stor jungle at finde rundt i, og det kan ende med at blive rigtig dyrt. Hos Little Happy finder du alle de populære produkter som du får brug for til dit barn, med store besparelser. Hos Little Happy finder du produkter indenfor kategorierne: legetøj, babyudstyr, interiør og pynt til børneværelset, velvære og meget mere. Du kan finde alt hvad du skal bruge samlet på ét sted, så du ikke skal bruge tid på at besøge mange forskellige hjemmesider eller butikker. Hos Little Happy kan du finde de mest populære produkter fra kendte brands, som vil forsøde hverdagen for jeres familie. Når man har et barn er det vigtigt at skabe rum for både leg, udvikling og fordybelse, men det er også vigtigt at skabe en tryg base, hvor dit barn og resten af familien kan slappe af sammen. Hos Little Happy finder du blandt andet:

Legetæppe fra Filibabba - Det populære legetæppe fra Filibabba, er næsten uundværligt for en børnefamilie. Legetæppet har et eksklusivt look, med det quiltede stof og de elegante farver. Et Filibabba legetæppe kan både bruges på gulvet, i kravlegården, på sansegyngen eller som bund i en hule. Når barnet leger på legemadrassen fra Filibabba, sørger du for at kulden fra gulvet ikke trækker op til barnet, samtidig med at du skåner gulvet når der leges med legetøj.

Foldemadras fra By KlipKlap - En foldemadras fra By KlipKlap, er den perfekte base for ro og afslapning for hele familien. Foldemadrassen er god når der skal læses bøger, som et blødt underlag. Samtidig er By KlipKlap foldemadras også god, når der er brug for tumletid. Foldemadrassen har samtidig et enormt elegant udtryk og kan foldes sammen når den ikke bruges, og så kan den bruges som en bænk børnene kan sidde på.

Flettet pære fra Ferm Living - Med de populære fletkurve fra Ferm Living, kan du skabe en eventyrlig stemning på børneværelset. Den flettede pære eller det flettede æble, er perfekt til opbevaring af bamser eller andre småting. Dit barn vil synes de store æbler og pærer er sjove at have på værelset, samtidig med at de både er flotte og er praktiske. Det kan ofte være svært at få opbevaringsplads nok på børneværelset, men med fletkurvene fra Ferm Living kan du gøre opbevaringsløsningen som en del af indretningen.

Foldekasser fra Aykasa - De populære foldekasser fra Aykasa, er en perfekt opbevaringsløsning til hele hjemmet. Foldekasserne fra Aykasa kommer i hele 3 størrelser, nemlig Aykasa mini, midi og maxi, så der er en foldekasse til ethvert behov. Aykasa foldekasser fås i et væld af flotte farver, så de nemt kan passe til hele hjemmet. Aykasa kan sætte et unikt præg på børneværelset, med sine flotte farver og det elegante og stilrene udtryk, samtidig med at de er med til at skabe orden på værelset.

Personlig fødselsplakat - De populære fødselsplakater finder du snart i ethvert hjem med børn, og de skaber en helt unik og personlig stemning i hjemmet. Fødselsplakaterne er den perfekte dåbsgave eller gave til de nybagte forældre. Med en fødselsplakat kan i altid se tilbage på, hvor lille barnet har været og på den måde fremkalde de minder i har fra barnets start. En fødselsplakat er sjov at have hængende selvom barnet er blevet stor, fordi den kan lede til mange gode snakke om, hvordan barnet kom til verden.

Et medlemskab der betaler sig

Hos Little Happy får du et medlemskab, der er fyldt med fordele, som alle sammen er med til at gøre livet som en småbørnsfamilie lettere. Et medlemskab hos Little Happy koster 98 kr. om måneden, og giver dig adgang til store rabatter på populære brands til børn. Når du er medlem, kan du i gennemsnit spare 45% på dine favoritprodukter. Du har faktisk mulighed for at spare helt op til 100%, da du som medlem altid har mulighed for at tilføje ét gratis produkt pr. ordre. 

Hos Little Happy ønskes kun det bedste for jeres børn, og derfor har du som medlem også adgang til gratis førstehjælp til småbørnsfamilier. Førstehjælpskurset er digitalt og opdelt i moduler, så du nemt kan tage kurset når du har tid. På den måde er du bedre rustet, hvis uheldet skulle være ude i jeres lille familie. Med et førstehjælpskursus til småbørnsfamilier, kan du være mere tryg hvis du har en lille vildbasse.

Et medlemskab hos Little Happy giver dig også hurtigere levering, så du ikke skal vente så længe på din ordre. Skulle du fortryde dit køb, får du også billigere retur og hele 101 dages fortrydelsesret. På den måde er det nemt for jer, at få købt kvalitetsprodukter til barnet i en ellers travl hverdag. Hos Little Happy er der ingen binding eller opsigelsesvarsel, så du kan trygt prøve et medlemskab. Ønsker du ikke et medlemskab, kan du sagtens købe varerne til normalpris. Little Happy er derfor det helt perfekte sted, at købe produkter til dit barn, som kan være med til at give barnet den bedste start på livet. 

Følg
Jyllands-Posten