<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Industrien kan spare en tredjedel på vedligeholdelse med digitalt værktøj

Med en app fra 2BM Software på mobile devices kan industrivirksomheder forudsige nedbrud, sikre bedre udnyttelse af udstyr og opnå store besparelser på vedligeholdelseskontoen.

Selvom Danmark er i den digitale verdenselite, arbejder mange industrivirksomheder stadig med sikkerhedsinstruktioner og manualer, der bliver printet ud på papir, ligesom eftersyn af udstyr bliver udført manuelt og derefter tastet ind i virksomhedens datasystem.

Der er derfor store besparelser at opnå, hvis industrivirksomhederne forbinder deres digitale produktions- og lagerstyringssystemer med nye, mobile løsninger. Løsninger, der bl.a. kan forudsige nedbrud i udstyret og give store besparelser på vedligehold og udskiftning.

”2BM Mobile Work Order er en app på mobilen, som sikrer, at sikkerhedsinstruktioner og manualer altid er lige ved hånden digitalt. For virksomheder med mange medarbejdere kan det spare flere ton papir. Samtidig øger det kvaliteten, at vedligeholdelsen kan dokumenteres med foto og video,” forklarer Martin Pock, CEO i 2BM Software.

2BM Software leverer løsninger til virksomheder i både Danmark og udlandet. Herhjemme er LEGO og Royal Unibrew blandt kunderne, og store internationale virksomheder som blandt andre HeidelbergCement, Mitsubishi Chemical og CapitaLand bruger også softwaren til bl.a. overvågning og vedligeholdelse af produktionsudstyr med mere.

”Vi har kunder, som har sparet 35 procent på deres omkostninger til vedligeholdelse,” siger Martin Pock.

Kan forudsige nedbrud

2BM Mobile Work Order gør det også muligt at tilslutte sensorer til at måle temperatur, vibration eller gas og automatisk lægge resultaterne ind i det SAP-baserede vedligeholdelsessystem.

”Hvis en maskine eksempelvis skal tilses, hvis den overstiger en bestemt temperatur, kan softwaren via appen automatisk sende SMS til den ansvarlige for vedligeholdelse,” forklarer Martin Pock.  

Men 2BM Mobile Work Order tager tingene et skridt videre. Ved hjælp af IoT (Internet of Things) og AI (kunstig intelligens) kan softwaren nemlig forudsige nedbrud og skabe bedre indsigt i, hvornår produktionsudstyr skal udskiftes eller tilses.

”Ved at kunne hente flere korrekte data til virksomhedens SAP-system er softwaren med til at sikre en effektiv produktion med minimal ’nedetid’ og optimal udnyttelse af udstyret med færre omkostninger til vedligeholdelser. Det hjælper samtidig virksomheden med at efterleve FN’s verdensmål, som handler om at producere mere bæredygtigt ved eksempelvis at udskifte produktionsudstyr sjældnere, hvis ikke det er nødvendigt,” siger Martin Pock.

Ældre IT-system er ingen hindring

Mange industrivirksomheder har ældre IT-systemer og tror, at det forhindrer dem i at komme med på den nye teknologi. Men det er ikke tilfældet, forsikrer Martin Pock.

”Blandt andet på grund af de nyeste cloudbaserede teknologier fra SAP, er løsningerne fra 2BM Software kompatible med de fleste IT-systemer,” siger han.

Samtidig arbejder 2BM Software med fleksible og brugervenlige standard software-løsninger, der er hurtige at implementere, selvom man anvender et SAP-system.

”Vores mål er at skabe en løsning til erhvervslivet, som er lige så nem at komme i gang med som enhver anden app på mobilen. En løsning man kan gå i gang med straks – uden at læse manualer eller have brug for undervisning. Samtidig skal man kunne tage hensyn til eventuelle nye behov, så systemet er helt tilpasset virksomheden,” siger Martin Pock.

I dag dækker standardløsningerne omkring 80 procent af virksomhedernes behov, mens 20 procent er kundespecifikke behov, som 2BM Software kan implementere hurtigt og effektivt.

2BM Mobile Work Order

2BM Mobile Work Order er en brugervenlig standardløsning, der består af en app til mobilen, et dashboard, digitale tjeklister og et IoT-modul. Bygget til mobil- og brugervenlig interaktion med SAP PM/CS og perfekt til enhver, der er involveret i produktionsvedligeholdelse og service. Med 2BM Mobile Work Order-pakken har du værktøjer til at klare enhver udfordring, uanset om det er at slippe af med kuglepen og papir eller anvende IoT og AI-dataassisterede beslutninger.

Læs mere på www.mobileworkorder.info

Følg
Jyllands-Posten