<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Succesfuld webshop nu med garnbutik i Roskilde

Garn og håndværksdiscipliner, hvor garn indgår i, har været uhyre populære i det forgangne år og fortsætter med at være det i 2021. En af de garn forhandlere der har haft stor success er Yarno.dk. Yarno har opbygget et gennemført online univers, hvor brugere nemt kan overskue de forskellige garntyper der eksisterer på denne garn webshop Yarno.

Nedenfor kan du blive klogere på, hvorfor garn er blevet så populært netop i år.

Derfor er garn blevet så populært

2020 har været et helt særligt år på grund af de omstændigheder, vi har måtte leve under. De mindre glædelige omstændigheder har imidlertid haft ét særligt glædeligt resultat: Vi er blevet mere kreative. Det skyldes muligvis, at vi er blevet tvunget til at finde på nye projekter i hjemmet, da begivenheder uden for hjemmet er blevet aflyst på stribe. I den kendte DR dramaserie, Matador, ser man ligeledes, hvordan krisen har en gavnlig effekt på folks kreativitet. Den tidligere køkkenpige, Agnes, maler og istandsætter for eksempelvis gamle bakker og sælger dem videre, mens gamle tæpper bliver til den nyeste tøjmode i de finere hjem. I 2020 strikkede og hæklede vi huer, trøjer og tæpper på livet løs og garn blev allemandseje. Denne trend fortsætter i 2021, for selvom strikkeriet muligvis var et resultat af mere tid i hjemmet, rummer strikkeriet også en bæredygtig gevinst, som mange vil fortsætte med at udløse. 

Tag på tur i Roskilde og køb garn

Det er i dag muligt at købe alt på nettet. Det gælder også garn. Alligevel er der nogle helt særlige fordele ved at handle fysisk, som man går glip af på nettet. Kundeservice er en disciplin, der sikrer den fysiske butiks eksistens. Skal du igang med dit første eller et svært strikkeprojekt, kan det være en fordel at få rådgivning om processen af kyndige fagpersoner. Køber du garn i en fysisk butik, er denne hjælp en mulighed Yarno’s popularitet har resulteret i, at Yarno i 2020 kunne åbne en fysisk garnbutik i Roskilde. I butikken står fagpersoner klar til at hjælpe dig i alt fra farvesammensætning til strikkepinde. I butikken finder du desuden fordelagtige tilbud på gode garntyper og opskrifter. Ønsker du en særklasses kundeoplevelse hos Yarno, kan du derfor med fordel besøge Roskilde, der foruden garnbutikken har meget at byde på. Byen huser blandt andet Vikingemuseet og Ragnarok, der hver især tilbyder fantastiske kulturoplevelser. Hvor Vikingemuseet udstiller vikingeskibe, er Ragnarock et museum for pop-, rock-, og ungdomskultur. En anden væsentligt seværdighed er Roskilde Domkirke, der i 1995 blev optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. 

Følg
Jyllands-Posten