<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Øg datakvaliteten med direkte integration til CRM & ERP systemer

Data er for virksomheder, som en lommelygte i mørke; Den viser hvor virksomheder sikkert kan træde frem, hvor de før i tiden var nødsaget til at famle i blinde og håbe på det bedste. I dag giver opsamlet data indsigter, der aktivt kan anvendes til at prioritere de vigtigste forretningsområder, optimere marketingindsatser eller bruges direkte i produktudviklingen eller i kundekontakten.

Men en lommelygte med dårlige batterier, lyser hverken langt frem eller giver et tydeligt billede af en situation eller et område. For samtidig med at data er blevet en kerneressource, er det også en råvare i overflod hos mange virksomheder, som de har svært at få det fulde potentiale ud af. Virksomheder risikerer at står tilbage i mørket med en uberegnelig lyskilde i hånden, der hverken viser en vej frem eller giver et retvisende billede af forretningen, kunder eller markeder. 

Løsningen er at arbejde integreret med data, hvor relevante datakilder samles i én løsning. Virksomheder kan få styr på data med Bisnodes integrationsløsning, hvor CRM og ERP systemer kan integreres med andre datasystemer. Via Bisnodes databaser og integrationsløsninger, kan virksomheder få et detaljeret indblik i kunders eller andre virksomheders information, såsom: Økonomi, medarbejderstab, væksthistorie, gæld osv.

Integrationsløsninger der beriger eksisterende databaser

Langt de fleste moderne virksomheder indsamler i dag data vedrørende deres forretning, samarbejdspartnere og kunder. Denne udvikling er både kommet af den digitaliserede udvikling af samfundet, men i høj grad også af de muligheder som bearbejdningen af data giver for virksomheder.

Ikke al data kan virksomheder dog selv indsamle og mange oplever samtidig store udfordringer, med at få de rette indsigter ud af deres dataanalyser. Ved at benytte en ekstern dataleverandør, som fx Bisnode, kan virksomheder få flere indsigter i samarbejdspartnere og kunder, uden selv at skulle bruge ressourcer på at indhente informationerne. Bisnode leverer også dataanalyse løsninger, der kan hjælpe virksomheder med at få sorteret i store datamængder og finde de essentielle indsigter.

Data indsamlet af virksomheder samles ofte i et CRM eller ERP system. Disse systemer kan være nyttige i sig selv, da alt data vedrørende, eksempelvis kunder, bliver samlet ét sted. Men ved at benytte integrationsløsninger kan samme datamængder blive beriget af andre datakilder, med mere komplette datasæt som gevinst. Læs mere om Bisnodes integrationsmuligheder og berig jeres eksisterende databaser med nye, integrerede og værdifulde datakilder.

Uvidenhed fører til uheldige beslutninger

Ved at opsamle data omkring en kunde har virksomheder mulighed for at tilpasse kommunikation og salgsindsatser, for at øge sandsynligheden for en konvertering. For et mere retvisende indblik i en kunde, er det dog ikke nok at se på deres nuværende adfærd fra én datakilde.

I et CRM system kan en kunde eksempelvis, fremstår som langt i købsrejsen og parat til at konvertere. Men hvis andre datakilder omkring kundens bagland, såsom økonomiske situation, viser en dårlig omsætning eller betalingsanmærkninger, bør virksomheden muligvis afvente med at tage kontakt til kunden og presse et salg igennem. Integrerede datakilder kan på den måde, opkvalificere kvaliteten af eksisterende data, uden at virksomheden manuelt skal monitorere sine kunder.

Følg
Jyllands-Posten