<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Mangler du en idé til julegave? Købe en af de første mobiltelefoner med 5G

Hvis du mangler en ny mobiltelefon – eller måske du skal købe en julegave til én, du holder nær – kan det være en ren elektronik-jungle at finde den rigtige mobil, hvor hvad skal du egentlig gå efter?

Et bud kunne være den nye mobiltelefon fra Samsung, nemlig Samsung Galaxy S20, der blevet lanceret i starten af 2020. Noget af det mest bemærkelsesværdige ved Samsung Galaxy S20 er måske, at den har der 5G ready, hvilket betyder, at den er en af de mobiler, der understøtter det spritnye 5G netværk.

I denne artikel kan du blive meget klogere på den nye mobiltelefon fra Samsung.

Galaxy S20 er 5G ready

Galaxy S20 fra Samsung er en flot mobil, der kan lidt af hvert, dog er en af den helt klar bedste funktioner, at den er 5G ready – det vil sige, at den kan modtage signal fra de nye 5G-master rundt i landet.

Samsung S20 er en af den få mobiltelefoner, der kan dette på det danske marked, så hvis du leder efter en mobil, der kan modtage det nye signal, så kan det være, at du skal overveje at købe en Samsung Galaxy S20. I 2019 var den kun 1 procent af alle danske mobiltelefoner, der kunne optage et 5G signal.

Du kan dog kun benytte dig af 5G, hvis du bor nær en 5G-mast. Gør du det, vil opleve langt bedre signal og hurtigere hastigheder på mobilens data.

Bor du ikke i nærheden af en 5G-mast, kan du naturligvis stadig bruge din nye Galaxy S20 fra Samsung, da den blot vil køre på det normale 4G, som du sikkert bruger på din nuværende telefon.

Samsung Galaxy S20 – en mobiltelefon med kraftigt batteri og suverænt kamera

En af mobilens andre helt klare fordele, er den høje levetid på telefonens batteri. Samsung Galaxy S20 er nemlig udstyret med hele 4000 mAh, der sikrer dig rigtig lang levetid, også selvom du bruger din nye telefon ofte.

Derudover har Samsung S20 et 64 megapixel kamera, der giver dig gode billeder – også selvom du ikke er mesterfotograf. Kameraet har nemlig en automatisk indstilling, der selv opfatter hvilket slags billeder, du tager, og for eksempel om det er i dagslys eller ved skumringstid.

Med Samsung Galaxy S20 kameraet har du også mulighed for 30x zoom uden, at du går på alt for meget kompromis med billedkvaliteten. Mobilkameraet hos Samsung Galaxy S20 kan også optage videoer i 8K-kvalitet.

Det eneste, som du skal være opmærksom på ved Samsung Galaxy S20, er at den ikke har et traditionelt jackstick til dine høretelefoner, og derfor vil det være nødvendigt at købe nogle ledningsfrie høretelefoner med bluetooth.

Køb Samsung S20 til en fair pris

Er du overbevist om, at du enten selv skal være den spritnye Samsung Galaxy S20 – eller tænker du, at den kan gøre gavn hos en anden? Så køb Samsung S20 til en fair pris, det sted, hvor du plejer at købe elektronik. Lige nu ligger Samsung Galaxy S20’s pris på 7.799 kroner, hvis du ikke køber et abonnement. Hvis du derimod vælger at købe et abonnement, vil prisen være billigere, da beløbet dele op over flere måneder.

Med Samsung Galaxy S20 får du en mobil, der har alt, hvad du behøver – og lidt ekstra.

Følg
Jyllands-Posten