<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Det skal du vide, inden du vælger Epoxy til industrigulve

Fordelene ved at vælge Epoxy gulv er mange, og anvendes vidt og bredt som industrigulve. 

Med hjælp fra det verdensomspændende brand Becosan®, bliver vi herunder lidt klogere på hvad fordelene er, og også hvorfor det giver mening med et bredt og objektivt perspektiv på opgaven, inden en løsning med epoxy gulv vælges.

Hvad består Epoxy gulve af?

Epoxy er et utroligt stærkt bindemiddel, der skabes af den såkaldte epoxy og af en hærder. Dette danner en Epoxy gulvbelægning, som giver en skinnende og resistent slut finish. Overfladen er ensartet, vandtæt og skinnende, som betyder en nem rengøring, da overfladen også forbliver ensartet og vandtæt, sådan der ikke samles væske eller støvpartikler i mellem samlingerne. 

Epoxy er ikke et billigt materiale, og det er samtidig en tidskrævende process at påføre, hvorfor man heller ikke kun skal forblændes af de gode elementer ved materialet. 

Fordele kontra ulemper ved Epoxy gulvbelægning

Det afhænger først og fremmest af anvendelsesformålet med gulvet, hvilket i epoxy tilfælde, som oftest omhandler industrigulve. Her kommer egenskaberne ved materialet bedst til sin ret både i forbindelse med processen om påførelse såvel som den daglige belastning af gulvet. 

Epoxy gulve er stærke og udholdende gulve. De er resistente overfor en lang række kemikalier, opløsningmiddler og syrer. Tilførslen af Epoxy eliminerer ligeledes en af de mest væsentlige ulemper ved beton ved dets vandtætte egenskaber. Det robuste materiale fungerer endviderer også ideelt i sammenhæng med eksempelvis gulvvarme. Ligesom det er et vandtæt materiale, har det samme betydning for isoleringsevnen ved gulvet.

Der er også andre overvejelser at gøre inden et epoxy gulv vælges. Det anvendes f.eks. sjældent i kontomiljøer, blandt andet på grund af støjniveauet i dét, som er et meget fast materiale. Uden gulvarme, er det samtidig et koldt materiale at bevæge sig på. Endeligt kan det også være en kompliceret proces at fjerne epoxy igen - og dermed også en væsentlig fremtidsfaktor at tage i betragtning. 

Du kan finde informationer om de forskellige anvendelsesmuligheder ved søgning på nettet. I Danmark har vi faktisk en lang tradition for betonarbejde, og derfra ikke mindst viden om emnet. Derfor kan du også nemt finde informationen, som kan rådgive lige præcis det område, hvor du f.eks. overvejer et epoxy gulv. Blandt de mange virksomheder, der i dag arbejder med beton i danmark, kan du blandt andet finde mere viden hos Becosan®

Epoxy og Becosan® systemet

Hvis du gerne vil vide mere om de forskellige anvendelsesmetoder og hvordan man arbejder med beton-, industri- og epoxy gulve, kan du besøge www.becosan.dk. Her kan du også læse om det unikke Becosan® system, der er en innovation i arbejdet med betongulve. Becosan® systemet giver et resultat, som reducerer slid, det forlænger levetiden af dit betongulv, og så anvendes der en slibningsprocedure der eliminerer betongulvets mikro ruhed.

Med Becosan® systemet sikres du 10 års garanti og tryghed omkring gulvet! Besøg becosan.dk i dag, og få overblik over alle fordelene ved betonploeringssystemet med det samme.

Følg
Jyllands-Posten