<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Skal du have nye gardiner? Overvej up and down plissegardiner

Gardiner er på mange måder en rigtig god ting, fordi de har flere forskellige funktioner. Hvis du er på jagt efter nye gardiner, har du alverdens muligheder. Gardiner kommer nemlig både i forskellige designs, kvaliteter, farver og størrelser.

Hvis ikke du er klar over, hvilke gardiner du skal vælge, kan du f.eks. overveje nogle up and down plissegardiner.

Hvad er up and down plissegardiner?

Plissegardiner er generelt en god løsning, fordi de er gode til at lukke alt lys ude og skærme af, men samtidig ser stilrene og flotte ud. Up and down plissegardiner er især smarte, fordi de kan justeres både øverst og nederst. Det vil sige, at du selv bestemmer, om det skal være den øverste, nederste eller midterste del af dit vindue, som skal være skærmet af.

Det er f.eks. en god løsning, hvis du bor ud til en vej, hvor der går mange mennesker. Så kan du nemlig have dit plissegardin for den nederste del af dit vindue, så folk ikke kan kigge ind, men du samtidig får noget lys ind for oven.

Regulér nemt dit lysindfald

Du kan som sagt rigtig nemt regulere dit lysindfald selv med up and down plissegardiner. De fleste andre gardiner giver kun den mulighed, at du kan enten trække helt for eller helt fra. Up and down plissegardiner er smarte, fordi du selv vælger, hvor meget du vil skærme af. Det er derfor en meget fleksibel løsning.

Find nogle plissegardiner der passer til dit hjem

Up and down plissegardiner kommer i mange forskellige designs. Derfor skal du finde nogle, der passer netop ind i dit hjem. Det kan f.eks. være, at der er nogle farver, du foretrækker fremfor andre.

Hvis du har svært ved at finde nogle, der passer til dine vinduesmål, kan du altid få nogle speciallavet i specifikke mål.

Følg
Jyllands-Posten