<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Mike Radoor hjælper tusindvis af danskere til en sundere livsstil

Corona pandemien får mange af os til at droppe træningscentret. Men du kan komme i form hjemme på stuegulvet. 

Serieiværksætter, livsstilcoach og træningsentusiast Mike Radoor har skabt et helt nyt olineunivers, Toobusytobefit, som på kun 11 måneder har hjulpet over 2000 mennesker til vægttab og en ny sund livsstil - hjemme hos dem selv! 

En investering i livskvalitet

Onlineuniverset hedder Toobusytobefit. Her hjælper Mike Radoor andre til at komme i form gennem fysisk træning og vaneændringer. Trænings- og kostprogrammerne er skræddersyet til hver enkelt klient. Og under hele forløbet bliver de guidet mentalt af Mike Radoor.

-At være slank og i form er en investering i livskvalitet og et godt langt liv. Det handler om at forbedre sin sundhed, energi og velvære. En sund og stærk krop er lige så vigtigt som at have sunde tænder, fortæller livstilscoachen.

Mike Radoor kalder sig selv fitnessnørd, og han har brugt en stor del af sit liv på at specialisere sig i træning, kost og i at coache mennesker.  -Overvægt og usund livsstil er et kæmpe problem for samfundet, folkesundheden og den enkelte. Corona gør det ikke nemmere. Mange har ikke lyst til at gå i fitnesscentret. Det vil jeg gerne være med til at gøre noget ved, siger Mike Radoor.

Det handler om prioriteringer

Han kender de gode undskyldninger for ikke at komme i gang. Mangel på tid, er undskyldning nummer et. Men Mike Radoor vender den gerne på hovedet og spørger:

-Har du tid til at lade være? Alle har i gennemsnit har 63 fritimer om ugen, og du skal kun finde tre timer for at komme i form og forbedre din livsstil markant. Så undskyldningen med, at der ikke er tid, holder ikke. Måske du kunne undvære en times tv 3 gange om ugen, spørger Mike Radoor lidt provokerende.

-De helt store nøgleord er vedholdenhed, planlægning og prioritering. Og du skal prioritere din træning lige så højt, som du prioriterer en aftale med en ven eller veninde!

De gode vaner

Udover fysisk træning er det afgørende at få styr på og forstå, de kalorier vi indtager. Mike Radoors tankegang er, at ingen skal sulte eller undvære noget. Derfor får klienterne en personlig kostplan, hvor de spiser det, de plejer – bare med små justeringer. Det tager tid, men resultaterne kommer, det viser de mange billeder på hjemmesiden. (link) 

- At ændre vaner er noget af det allersværeste, især hvis du synes, det ikke sker hurtigt nok. Her er det min opgave at hjælpe dig med at finde en tro på processen. Hvis du har viljen til at ændre din krop, har du viljen til at ændre dit liv, slutter livsstilscoachen.

Få din egen personlige træner

Mike Radoor kan hjælpe dig til vægttab, flere muskler, bedre form og en sund livsstil. Investerer du i et forløb, får du:

- Personlig kostplan

- Personligt træningsprogram

- Chat med Mike Radoor 24/7 om dine planer eller motivation

- Adgang til personlig app

- Kontinuerlige analyser af din fremgang

Få din personlige online trænings- og kostplan hos Mike og Toobusytobefit her.

Om Mike Radoor: Mike Radoor, 34, er træningsnørd, online livsstilscoach, personlig træner og stifter af Toobusytobefit. Han deler fitness- og sundhedsråd på Instagramprofilen @toobusytobefit. Han er serieiværksætter og foredragsholder inden for iværksætteri, mindset og sund livsstil.

Om Toobusytobefit:

• Et team af professionelle mennesker
• Online coaching i kost og træning

• En instagram-kanal: @toobusytobefit
• En podcast

Følg
Jyllands-Posten