<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Det skal du overveje, før du låner penge ud

Hvis du har en virksomhed eller overvejer at starte en, hvor du låner penge ud til folk, er der nogle ting, du skal være opmærksom på inden. Selvom mange, som låner penge, betaler til bage til tiden, er der også mange, som ikke gør. Det er derfor vigtigt, at du er klar over, at dette er en faktor, du ikke kan undgå. Der vil altid være dårlige betalere derude, og det skal du være indstillet på.

Hvad gør man med dårlige betalere?

Selvom der findes dårlige betalere, og du er nødt til at acceptere, at de er der, behøver du ikke acceptere, at du ikke får dine penge tilbage. Der findes heldigvis flere løsninger, du kan benytte for at sikre, at du altid får dine penge retur fra folk, som ikke kan finde ud af at betale tilbage til tiden.

En god løsning for at slippe af med dårlige betalere og få dine penge tilbage på, er ved at bruge et inkassofirma som debtia.dk. De sørger for at køre en inkassosag mod den givne kunde, som ikke har betalt tilbage. Det forløber sig alt sammen på en professionel og ordentlig måde, hvor deres kommunikationsmodel sikrer, at du får dine penge retur hurtigst muligt.

Sådan kan du undgå dårlige betalere i fremtiden

Hvis du gerne vil undgå dårlige betalere så vidt muligt, er der nogle metoder, du kan overveje. Det kan være svært at genkende dem i første omgang, men der er nogle mønstre, som er værd at være opmærksom på. 

Du vil for eksempel ofte være en god idé at tjekke om, låneren er registreret i RKI. Selvom alle, der er registreret i RKI ikke nødvendigvis er dårlige betalere, er der stor tendens til det. Derfor kan det være en fordel at sætte regler op omkring, hvorvidt du vil låne til folk, som er i RKI.

Følg
Jyllands-Posten