<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Løvens Hule Succes står bag Årets Julegave

Velværeiværksætterne fra RaskRask, som er kendt fra dette års udgave af Løvens Hule, har netop slået dørene op til deres nye gavekortunivers, som du kan se her. Her kan du sende velvære direkte hjem til dine nærmeste, pakket ind i flotte designs og personlige hilsner. En gave de fleste nok ville værdsætte efter et langt og anspændt år præget af corona. 

RaskRask oplever i øjeblikket en stigende efterspørgsel på massage, og det kan der være en god grund til. Udsigterne til en almindelig hverdag uden corona ligger nemlig ikke lige rundt om hjørnet. Det betyder, at mange danskere fortsat må jonglere morgenkaffe, videomøder og madpakker for at få arbejde og privatliv til at hænge sammen. Det har skabt et stigende behov for massage i de danske hjem. 

Flere døjer med stress og spændinger

Hjemmearbejde og uvante rutiner kan øge risikoen for at blive stresset og anspændt. “Typisk vil det bygge sig op over tid, før det sætter sig som smerter i kroppen. Det kan være årsagen til, at vi oplever en stigning i antallet af bookings lige nu,” vurderer Albert Kirk Iversen, der er direktør i RaskRask. “Mange trænger simpelthen til at blive løsnet op efter flere måneder med restriktioner og hjemmearbejde, som slider på kroppen og sindet,” siger Albert Kirk Iversen. 

Det sikre valg

RaskRask har gennem de senere år haft succes med at bringe massage hjem til danskerne. En ny tilgang, som er blevet mere aktuel under coronakrisen. “Ved at besøge borgerne i deres eget hjem, undgår vi at samle for mange mennesker på et sted. Det mindsker risikoen for smitte og skaber tryghed hos forbrugeren. Folk har brug for massage - måske mere end nogensinde. Derfor er det vigtigt, at der findes et nemt og trygt valg, som passer ind i den fremtid, vi alle må vende os til,” siger Albert Kirk Iversen.

Giv et personligt gavekort af velvære 

Med det nye gavekortunivers har RaskRask skabt en rød tråd i deres koncept, hvor det er kunden og den personlige oplevelse, der er i fokus. I stedet for et tørt og standardiseret gavekort til en times massage, kan køberen nu vælge mellem forskellige ydelser, flotte designs og sende det direkte til modtageren med en personlig hilsen. Er man i tvivl om, hvad man skal skrive til modtageren, kan man ovenikøbet få inspiration til det. RaskRask tilbyder gavekort til personlig træning, personlig yoga og massage i hjemmet.

Følg
Jyllands-Posten