<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Kasper Knudsen har hjulpet hundredvis af unge i gang som selvstændige med succes

Kasper Knudsen har gennem det sidste halve år, ændret livet for rigtig mange mennesker, som var kørt trætte i deres trivielle hverdag, eller blot ønskede et fedt og fleksibelt deltidsjob.

Kasper Knudsen er 22 år gammel, og har trods det allerede været selvstændig i 8 år efterhånden. Han begyndte med at bygge nogle webshops, sidenhen blev det til webdesign, hvorefter Kasper har fundet sin store interesse i at hjælpe og skalere virksomheder med deres online markedsføring gennem de sociale medier.
Sidstnævnte har Kasper arbejdet med de seneste 4 år, hvor han har hjulpet en række store danske virksomheder. Heriblandt Joe & The Juice, Jensens Bøfhus og Forza Leasing.

Det du har lært mig om mindset, har virkelig vendt op og ned på den person, som jeg er blevet. Det kommer uden tvivl til at sætte sine positive spor i resten af mit liv!”
- Kristoffer Baggesen, elev på Kaspers mentorforløb

Alt den viden, erfaring og fundamentale forståelse for at være selvstændig Kasper har gjort sig de sidste mange år, har han samlet i et online mentorforløb. Heri oplærer han unge såvel som ældre i, hvordan man starter op uden erfaring eller uddannelse. Han deler alt det, han har fået med sig og lært gennem de sidste mange år.

Elever får udskiftet deres jobs

Årsagerne til opstart af Kaspers mentorforløb er mange. De mest gængse hænger dog ofte sammen med, at man ikke er 100% glad og tilfreds i sin nuværende situation. Dette gør sig både gældende for gymnasieeleven, der er træt af sit fastlåste job, hvor vedkommende er bundet op af sin vagtplan, såvel som det gør for den fuldtidsansatte, som blot ønsker at undslippe 8-16 hamsterhjulet, som mange føler sig fanget i.

Dette mål er der næsten dagligt folk, der opnår. Første delmål er ofte, at de opnår en indkomst fra de kunder, de får på baggrund af Kaspers mentorforløb, som kan matche den løn, som de får andetstedsfra. Hermed kan de med mere ro i maven opsige deres job, hvorefter de så kan bruge den frigjorte tid på at få endnu flere kunder. Som sagt, er det for nogle også bare drømmen at få et fleksibelt deltidsjob, som de kan tilpasse deres hverdag, præcis som de ønsker.

“Kaspers Mentorforløb har åbnet dørene op for, at jeg nu - 1,5 måned efter at være startet - flytter til Bali, bygger min virksomhed op og opnår den frihed, som jeg altid har drømt om.”
- Mads Holm, elev på Kaspers mentorforløb

Elever opnår frihed i flere aspekter

En af de fundamentale aspekter, som gør sig gældende for forretningsmodellen Kasper oplærer en i er, at man har frihed til selv at bestemme arbejdstid og arbejdssted. Alt man behøver er sin computer og en stabil internetforbindelse, hvorfor det kan være ligegyldigt, om man arbejder fra sin sofa, i bilen på vej til skiferie eller fra et andet land - selv har Kasper rejst rundt i mange lande, mens han har drevet sin forretning. Denne del er noget langt de fleste søger, men langt de færreste har, hvilket er en af de mest gængse årsager til at folk starter på forløbet.

Derudover kan der i nogle elevers tilfælde med tiden efterhånden også tilføjes endnu en dimension til aspektet frihed i forbindelse med Kaspers mentorforløb. Netop den økonomiske frihed. Der er langt til ‘den’, men flere og flere begynder at nærme sig et stadie og en indkomst, hvor man kan snakke om økonomisk frihed, i og med at man har købt sig en bil, køber kæresten et kørekort, køber ny lejlighed osv.

“Jeg var nyuddannet Multimediedesigner, og havde svært ved at finde min sti. Takket være Kaspers Mentorforløb, er jeg nu selvstændig Marketingkonsulent, og lever af det fuldtid.”
- Rasmus Herning, elev på Kaspers mentorforløb

Tjener penge på at øge omsætningen for virksomheder

Grundlæggende går forretningsmodellen ud på, at man skal hjælpe virksomheder med at øge deres omsætning. Det er det Kasper lærer sine elever, hvordan man gør trin-for-trin gennem Facebook- og Instagram annoncering.

Netop dette er en af grundene til, at Kaspers mentorforløb og hans elever har fået så stor succes. Man prøver hverken at sælge virksomhederne et produkt, eller andet som de senere hen formodentligt vil komme til at fortryde. Derimod tilbyder man at hjælpe dem, der hvor de selv halter, med formålet at løfte deres forretning rent omsætnings- og/eller brandmæssigt. Det er både noget, som gør eleverne glade og stolte, når de har hjulpet en nok endnu gladere kunde.
Ofte vil det være sådan, at når man tjener penge til kunden gennem annoncering, så vil man ofte tage en bid af kagen, hvorfor man så tager en procentdel, hvilket gør at man i og for sig ‘vokser med kunden’ - Dette giver mange incitament og lyst til at gøre deres absolut bedste for hver og en af sine kunder.

Udviklingen som menneske er usammenlignelig

Hvad der gælder for rigtig mange kurser, gør sig ikke gældende for Kaspers. Nemlig at man bliver taget gennem et emne (Facebook annoncering f.eks.), hvor man får en masse viden, og herigennem bliver dygtiggjort indenfor netop det emne. I Kaspers forløb bliver det udpenslet, hvor vigtigt et stærkt mindset er for at få succes som iværksætter. Det er en altafgørende faktor ifølge Kaspers, hvis man skal nå langt som iværksætter, og er det der kan afgører, om man er ‘good’ eller ‘great’. Af selvsamme grund er der også tilsidesat et helt modul i forløbet, som indebærer mindset hvori man får alle Kaspers bedste tips og tricks til forbedring af arbejdseffektivisering, generel selvudvikling og positivitet.

“Et skarpt mindset er en af de allervigtigste ting for at få succes som iværksætter. Man kan altid arbejde på sit mindset.”
- Kasper Knudsen

Kaspers mentorforløb er ikke bare et kursus

I Kaspers mentorforløb lægges der stor vægt på, at man ikke blot får en bog, man skal læse, hvorefter man så er på egen hånd, og skal klare sig derfra. Som elev på forløbet, bliver man en del af et community med alle de andre elever, hvor folk nærmest står i kø for at hjælpe hinanden. Tilmed afholdes der Live Q&A 2 gange ugentligt, hvor eleverne kan stille alle de spørgsmål, de skulle sidde inde med, omend dette gælder problemer med en kunde, nervøsitet ved kundekontakt eller noget helt tredje.

Direkte link til Kaspers mentorforløb: www.kasperknudsen.com

Lyt til elevers succeshistorier gennem Podcast: https://anchor.fm/kasper-knudsen

Kasper er for nyligt startet op med lave en masse vidensdeling på YouTube, hvor du kan få en masse gratis læring: https://www.youtube.com/c/KasperKnudsen/videos

På Instagram kan du følge Kaspers hverdag som iværksætter: www.instagram.com/kasperknudsen/

Følg
Jyllands-Posten