<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Spar penge i din hverdag med disse simple tricks

Hvem vil ikke gerne spare lidt penge, hvis det er muligt? Der kan hurtigt gå penge til alt muligt forskelligt hver måned, så du føler, at de bare forsvinder ud af hænderne på dig. Dog kan du sagtens lave om på det, hvis ændrer nogle af dine vaner.

Køb brugt i stedet for nyt

Selvom du forsøger at spare penge, kan det ikke undgås, at du en gang imellem mangler noget nyt. Det kan være, at noget uventet går i stykker og er nødt til at blive erstattet f.eks. Den slags ting kan du aldrig forudse, men til gengæld kan du spare dig selv for mange penge, hvis du køber brugt, hver gang du mangler noget nyt.

Du kan finde alle slags ting brugte, så uanset hvad du leder efter, kan du gøre dig et rigtig godt køb. Hvis du f.eks. leder efter en brugt computer, så se mere på Datamarked.

Lav en madplan hver uge 

Du har helt sikkert hørt før, at det er en god idé at lave en madplan hver uge. Det kræver lidt ekstra arbejde, men til gengæld kan du spare mange penge i længden. Når du laver en madplan, kan du samtidig tjekke ugens tilbudsaviser og planlægge dine måltider derudfra.

Når du laver en madplan, slipper du for ofte at skulle handle ind og risikere at komme hjem med forskellige impulskøb.

Tænd kun for din varme når det er nødvendigt

Til sidst kan du også spare penge på dit el- vand og varmeforbrug. Du kan f.eks. begynde med dit varmeforbrug. Mange tænder op for deres varme af ren refleks, når det er koldt udenfor. Dog er det ikke nødvendigt. Ofte er det rigeligt, hvis du tager en ekstra trøje på i stedet for at tænde for din varme. Det er den slags små detaljer, der gør, at du sparer penge i det lange løb.

Følg
Jyllands-Posten