<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Tre måder du som selvstændig kan optimere din arbejdsdag

Dette indeholder sponsoreret indhold

At være selvstændig er både travlt og berigende. Man har mange bolde i luften, og mange gange skal det gå stærkt. Læs med her, og find ud af, hvordan du som selvstændig kan optimere din arbejdsdag.

Det er de små ting, der tæller

Mange har faste rutiner i deres arbejdsdag. Det kan godt gøre arbejdsdagen lidt ensformig og til tider kedelig, hvis man bliver i det samme mønster. Derfor kan forandring gøre underværker, hvis du mangler et lille boost til din produktivitet, motivation eller dit drive. Og det kan være selv de mindste ting, der gør forskellen. For eksempel kan du skaffe dig selv nogle bambus strømper. Bambus strømper er nemlig lækre at have på, mens de samtidig er mere svedabsorberende. På samme måde kan bambus strømper også bruges, hvis du er træt af sure tæer. For bambus strømper virker nemlig naturligt antibakterielt, da bakterier ikke lige så høj grad trives i materialet.

Udliciter nogle af dine arbejdsopgaver

Er der run på i hverdagen, og har du og din forretning svært ved at følge med dine kunders efterspørgsel? Så kan det være en god ide at udlicitere nogle opgaver. Det kan for eksempel være pluk og pak af dine varer, integration med webshop eller lagerstyring. Ved at bruge et lagerhotel eller pakkecenter til dine varer kan du optimere din arbejdsdag, da du får flere timer til andre opgaver. Samtidig vil alt fra varemodtagelse og lager til distribution integration og returnering varetages af professionelle folk, der vil give dine kunder en oplevelse af din forretning.

Arbejd, når du er på arbejde, og hold fri, når du har fri

Hvis du allerede har investeret i bambus strømper eller udliciteret dine pakkeopgaver, lagerstyring eller distribution til et pakkecenter eller lagerhotel, så kan du tage og kigge på din arbejdstid. Mange af os har travlt på arbejdspladsen, og det er heller ingen undtagelse for selvstændige. Men det betyder også, at man i mange tilfælde kan komme til at tage sit arbejde med hjem, og grænsen mellem arbejde og fritid bliver en gråzone. Det kan resultere i at luften går af ballonen, og ens drive og motivation for sit livsstykke er svær at finde frem. Derfor kan du med fordel prøve at få opdelt din dag, så du kun arbejder, når du er på arbejde, og dermed også holder fri, når du har fri. På den måde vil du have større motivation og være mere produktiv i de timer, du arbejder.

Følg
Jyllands-Posten