<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Bliv psykoterapeut og coach hos Dansk NLP Institut

Den menneskelige hjerne er en forunderlig ting. Det er det vigtigste organ, som styrer meget mere end hvad man lige tror. Interesserer du dig for menneskets udvikling? Så tag en coachuddannelse på Dansk NLP Institut, og læs videre til psykoterapeut efterfølgende! 

Uddannelsen som coach

Dansk NLP Institut har et godt udvalg af uddannelser med fokus på udvikling. De har afdelinger både i Aarhus og København, så interesserede fra Jylland, Fyn og Sjælland ikke skal køre langt for de eftertragtede uddannelser. 

Dansk NLP Instituts coachinguddannelse er noget for dig, hvis du drømmer om at arbejde med coaching privat og professionelt. Du får teori, du kan bruge i praksis i dit privatliv og på din arbejdsplads, hvor du vil varetage en vigtig stilling.

Denne uddannelse er på deltid. Det giver dig gode forudsætninger til at passe dit fuldtidsarbejde, familieliv og fritidsinteresser ved siden af.

Du kan uddanne dig inden for tre forskellige niveauer, som du tager for et år af gangen:

  • NLP Practitioner Coach
  • NLP Master Coach
  • NLP Councelor Coach

Coach på arbejdspladsen

Uddannelsen som coach er henvendt til dig, som gerne vil støtte andre med at opfylde deres mål i livet. Du kan lide at hjælpe mennesker, og du vil gerne opnå klarhed og kompetencer til at løse dine klienters problemstillinger. 

En professionel coach skaber målbare resultater for sine klienter. En coach har forståelse for sine klienter, samt kompetencer til at opfylde klientens drømme og ønsker i samarbejde med klienten selv

En coachuddannelse er også relevant for dig, hvis du er chef eller leder på en arbejdsplads. Du får redskaber, der hjælper dig med at løse eventuelle konflikter eller splid. Det skaber tryghed blandt dine medarbejdere.

Som coach er du med til at skabe en klar kommunikation på arbejdspladsen, som også øger effektiviteten hos alle medarbejdere. Det skaber en god arbejdsplads, hvor alle er klar over, hvad dagens gøremål er.

Uddannelse til psykoterapeut

den 4-årige pyskoterapeutuddannele på Dansk NLP Institut får du ny viden indenfor det psykologiske felt, som tager sit udgangspunkt i hjælp til selvhjælp. NLP Psykoterapi er viden i, at det er mennesket, som kender svarene. Dvs. at du skal hjælpe dine fremtidige patienter med at finde svarene på deres problemstillinger.

Undervisningsmiljøet på uddannelsen er i topkvalitet. Du vil møde undervisere og studerende, der ligesom dig, brænder for at hjælpe andre mennesker inden for det psykoterapeutiske felt.

Psykoterapeutuddannelsen tager du over 4 år, og tager dig igennem disse fire niveauer:

  • NLP Practitioner uddannelse
  • NLP Master Practitioner uddannelse
  • Councelor uddannelse
  • Psykoterapeut udannelse

En psykoterapeut på arbejdspladsen

Du kan videreføre din uddannelse og kompetencer på en arbejdsplads. Klar kommunikation og ærlige relationer er opskriften på en tryg og god arbejdsplads for både medarbejdere og ledere.

Du vil spille en vigtig rolle i form af konfliktløsning, så misforståelser, stress og sygefravær kan blive minimeret ved hjælp af din forståelse for menneskelige dynamikker.

Det er altid en god idé at have en solid viden omkring mennesket og hvordan vi alle reagerer i forskellige situationer, og hvordan man kan håndtere de situationer. Det gælder både til dig som leder, selvstændig, medarbejder eller noget helt fjerde.

Følg
Jyllands-Posten