<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Tre tech-aktier du skal kigge på i 2021

Dette indhold er sponsoreret

De finansielle markedet strøg i vejret, da Pfizer annonceret nyheden om, at de har en vaccine klar, der er 90 % effektiv og er testet på 43.000 mennesker. Det betyder nemlig, at vi har gode udsigter for, at få en effektiv behel til rejserestriktioner og andre typer restriktioner imod slutningen af næste år. Det er i en tid, der har været hård for dansk økonomi, hvor der er blevet udstedt hjælpepakker som aldrig før. Der er dog også blevet forbrugt som aldrig før, og specielt de indefrosne feriepenge, der blev udbetalt til danskerne i oktober var en kærkommen gave for de fleste. De er blevet brugt forskelligt, hvis du spørger danskerne. Flere har brugt dem på at investere i aktier og værdipapierer, og i denne artikel kigger vi derfor på tre tech-aktier, der er værd at holde øje med i 2021. Specielt sidstnævnte aktie har alene i år været så proftiabel, at det faktisk har kunne betale sig at optage forbrugslån for at købe aktierne i virksomheden, selvom dette scenarie er en sjældenhed. Læs derfor med og bliv klar over, hvilke tech-aktier du bør have et ekstra øje på i 2021, hvis du påtænker at lægge en skilling eller to i værdipapirer.  

#3 - Kahoot 

Det kan måske virke underligt, at en norsk quiz-app ved navn Kahoot, der blandt andet bruges til undervisningsbrug kan være en profitabel aktie. Aktien var i frit fald med sidste uges nyhed om en vaccine, men det betyder ikke, at den ikke bliver profitabel igen. For hvis der er noget vi har lært af situationen i 2020, så er det, at vi sagtens kan være sammen digitalt og løse en stor del af vores udfordringer med med teknologien. Derfor er den norske Kahoot-aktie stadig værd at holde øje med, og det er slet ikke sikkert, at de eventyr er slut. I fremtiden kan vi nemlig se meget mere brug af kahoot på i corpote, public og private sammenhænge, og derfor er det meget sandsynligt, at Kahoot ikke har set deres højder endnu. Derfor skal man overveje at have et øje på Kahoot i 2021.

#2 - Activision Blizzard Inc.

Activision Blizzard har været op- og nedtursaktie i mange år, men den er virkelig værd at holde øje med i disse tider. De har fået strømlinet deres forretningsmodel, og er i dag en meget bedre forretning end den har været for år tilbage. Specielt med de store gaming universer “World of Warcraft” og “Call of Duty” er man blevet i stand til at tjene flere penge pr. aktive bruger end tilfældet har været hidtil - og så fortsætter gamingindustrien altså også bare med at vokse hvert eneste år.  

#1 - Amazon Inc. 

Der er tilsyneladende intet der stopper Jeff Bezos og Amazon-toget fra at erobre hele verden med billige priser på alt fra værktøj til legetøj. Amazon-aktien har set aktiekurser på over 3.200 USD i år, hvilket er rekord for en amerikansk aktie. Det ser dog ikke ud til, at de stopper lige foreløbigt. For Jeff Bezos har nemlig udset sig Norden som det næste marked han skal indtage med sin pengemaskine og full scale e-handelsløsning. Amazon er allerede åbnet i Sverige og det varer ikke længe før vi har platformen i Danmark, Norge og Finland.  

Følg
Jyllands-Posten