<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Gode råd til at optimere din vintergarderobe

De lange, lune sommeraftener er for længst overstået, og vi er i Danmark så småt begyndt at omstille os til de kolde, mørke og våde vintermåneder. Er du én af dem, der stadig går rundt i efterårsjakken, så bør du overveje at opgradere din garderobe med nyt vintertøj. Det danske vejr er generelt uforudsigeligt, men de kolde temperaturer er en fast genganger. Du slipper altså ikke for at investere i noget nyt vintertøj, medmindre du er indforstået med at erhverve dig et par forkølelser.

Sådan finder du kvalitetsvintertøj til billige penge

Om du er på SU, arbejdsløs, pensionist eller noget helt fjerde er ligegyldigt - vintertøj er ikke ligefrem billigt! Især ikke hvis du skal have noget i ordentlig kvalitet. Og det kan i de færreste tilfælde svare sig at købe discountvintertøj. Det holder nemlig sjældent særlig længe. Så er det generelt bedre, at du køber noget ordentligt fra starten af. Så kan du nemlig bruge det i mange år fremover, og derved spare endnu flere penge i det lange løb. Et godt sted at lede efter vintertøj er i genbrugsbutikker. Du kan også købe brugt på eksempelvis Den Blå Avis. Facebook har også rigtig mange annoncer med vintertøj, så dette kan også være et godt sted at lede. Hvis du absolut vil have noget splinternyt, bør du tjekke priserne ud på Black Friday.

En sidste mulighed du kan overveje, er et kviklån. Et kviklån kan du tage på kviklanet.dk, men her er der dog nogle ting, du skal være opmærksom på. For det første er det vigtigt, at du låner penge med omtanke, og bruger din sunde fornuft. Du skal eksempelvis ikke låne flere penge, end du kan betale tilbage. Derudover skal du også tjekke lånets ÅOP, for du opretter det.

Følg
Jyllands-Posten