Sådan får man et bedre kontormiljø

Artiklens øverste billede

Dette er sponsoreret indhold 

I de fleste virksomheder bliver enten hele eller dele af arbejdsopgaverne udført på et kontor, og derfor er et godt og sundt kontormiljø essentielt for de ansatte og virksomhedens resultater. Et bedre og sundere kontormiljø kan betale sig for virksomheden, idet det skaber en effektiv og resultatorienteret arbejdsplads. Denne artikel vil komme med tips og tricks til hvordan man får et bedre kontormiljø. Står man med en virksomhed, som mangler kontorlokaler så kan man læse mere om kontorer til leje, ved at følge linket. 

Gode pauser og lyse og rummelige kontorer

Det kan være svært at vide, hvordan man skal forbedre arbejdspladsen for virksomhedens ansatte. Det kan klares med få ændringer på kontoret, hvilket er med til at skabe et bedre og mere effektivt arbejdsmiljø. Småting som godt med lys og plads, gode pauser og udluftning kan være med til at skabe et sundere kontormiljø som kan fører til en arbejdsplads med skarpere resultater.

Belysningen på et kontor kan være afgørende for en positiv atmosfære, hvilket er med til at sørge for ansatte, som føler sig glade og tilpasse. Man kan sammenligne et kontor med dårlig belysning, med vinterens mørke og det manglende lys fra solen på himmelen. Vinterens korte dage kan have en indvirkning på menneskers motivation og overskud. Derfor kan et lysere kontormiljø være essentielt for de ansattes arbejdslyst.

Gode pauser er med til at skabe et godt kontormiljø. En god og lang frokostpause, og eventuelt et par små korte pauser i løbet af arbejdsdagen, er med til at skabe en effektiv arbejdsplads. Det kan godt være det lyder lidt underligt, men 15 minutters ekstra pause kan i sidste ende være med til at give det bedste resultat.

Sæt regler og skab normer for de ansatte

Når arbejdsdagen er ved at slutte kan det være svært at få et overblik over hvor langt man er nået med arbejdsopgaverne, og hvor man skal starte på næste arbejdsdag. Det kan derfor være nødvendigt med nogle normer og regler som de ansatte skal følge inden arbejdsdagen er omme. 

Det er vigtigt at holde en ren og pæn arbejdsplads der ikke flyder over med bunker af papirer eller opgaver. Gør det til en vane på kontoret, at de ansatte får ryddet op på deres stationer hver dag, på den måde får de også et overblik over deres arbejdsopgaver. 

Det kan også være en god idé at anbefale de ansatte at føre to-do lister. To-do listerne vil skabe et overblik over de arbejdsopgaver der skal nås for dagen og de ansatte vil dermed arbejde mere effektivt. Skulle man ikke nå alt på to-do listen, så ved man også hvor langt man er nået til næste arbejdsdag. 

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.