<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Sådan gør du dine billeder til minder

Dette indhold er sponsoreret

Omend det føles sådan, så er der ikke gået århundreder siden kameraer var analoge og med film, der skulle fremkaldes før man kunne se sine billeder. Man skulle være lidt selektiv med sine motiver, for når først filmen var fuld, skulle den fremkaldes og man var særdeles spændt på hvordan de færdige billeder ville se ud i virkeligheden. I den tid vi lever i nu er mulighederne mange flere og fleksible. Der findes et væld af digitale kameraer og lignende, som gør det muligt for dig at tage næste ubegrænset med billeder, ligesom du også kan se dem øjeblikkeligt og nogle gange også printe med det samme.

Organisér dine billeder 

Såvel som der er mange forskellige slags kameraapparater, så har du med garanti også din smartphone. Der er altså mange muligheder for at tage billeder og forevige minderne. Et godt tip kan være at organisere alle dine billeder og minder. For at gøre dette kan du indsamle alle dine billeder, måske endda også billeder, som venner og familie har taget, og så samle dem på ét sted. Du kan gemme og samle billederne på et USB-stick eller en harddisk, som du efterfølgende kan opbevare fysisk. Alternativ findes der forskellige steder på nettet, hvor man kan uploade sin billeder til online opbevaring.

Billeder der pryder din bolig 

En inspiration til hvordan, man får flere minder ud af sine billeder, er for eksempel at sørge for, at de er til skue. På helt klassisk vis kan du få fremkaldt eller printet dine billeder for derefter at sætte dem i en ramme. Billederne kan hænge på en væg eller stå på hylder eller andre passende møbler i dit hjem, både som enkeltstående billeder, men også som collager fra blandt andet en dejlig ferie. På denne måde vil du dagligt blive mindet om gode eller flotte stunder.

Samling af billeder 

Hvis du foretrækker, at dine billedrammer helst skal fyldes med kunst, kan du benytte din billeder på en anden og mindst lige så klassisk måde, nemlig det gamle fotoalbum. Dette fungere både som organisering af dine billeder, men på denne måde bliver den til en aktivitet og måske mere specielt at kigge sine billeder igennem. Løsningen og oplevelsen med et fotoalbum kan dog med hjælp fra online billedtjenester løftes til nye højder. Med dette menes der en mere kreativ og professionel løsning med en fotobog, som kan gøre det til en mere stemningsfyldt og personlig oplevelse, når man kigger sine billeder og minder igennem. 

Følg
Jyllands-Posten