<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Skab medarbejdertrivsel og øget produktivitet med indretning af din virksomhed – glade medarbejdere performer bedre

Dette er sponsoreret indhold fra deko.dk, publiceret 10.11.2020.

I de seneste år har man i bøger om ledelse, på arbejdspladser, i forskningen og til ledermøder talt mere og mere om medarbejdertrivsel, arbejdsglæde, positive arbejdsmiljøer og medarbejderkultur. Og det er ikke så mærkeligt, fordi man ved fra både forskning og erfaring, at medarbejdere, der trives, præsterer bedre i deres arbejde og jobmæssige funktion.

Medarbejdertrivsel hænger sammen med flere ting. Blandt andet relationerne til kollegaer og ledere, struktur, kultur og typen af arbejdsopgaver, men også arbejdspladsens fysiske omgivelser. De fysiske omgivelser har stor betydning for, hvor glade vi er for at møde ind på jobbet mandag morgen, hvordan, hvor godt og hvor meget vi præsterer, og hvor dygtige vi er til vores job.

Tænk funktionalitet og æstetik 

Arbejdsgivere, der står over for en indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggerier bør altså være optagede af, hvordan de skaber de fysiske rammer med henblik på en effektiv arbejdsplads. I relation hertil er det selvfølgelig vigtigt, at en arbejdsplads ikke udelukkende er praktisk og funktionel, men at den også æstetisk bidrager til det gode arbejdsmiljø. Dette kan for eksempel gøres med flotte vægsystemer, såsom glasvægge og foldevægge til erhverv.

Med glasvægge, foldevægge og systemvægge kan man skabe nye rum i rummet ved at dele et stort rum op i mindre, funktionelle og dynamiske rum. Hos danske snedkervirksomheder kan du som leder eller virksomhedsejer søge hjælp til at forvandle dine eksisterende arbejdslokaler til funktionelle og flotte arbejdsrum.

Søg professionel hjælp og vejledning

En snedker- og tømrervirksomhed som DEKO kan for eksempel hjælpe dig med skræddersyede løsninger til en rumdeler, skillevægge, lydisolerede glasvægge, brandsikrede glasvægge, vægsystemer til erhvervsbyggeri eller vægsystemer til institutionsbyggeri af høj kvalitet. Ved at inddele et stort og åbent rum i flere små rum kan du dæmpe støj, skabe en mere intim og fortrolig stemning og rammemæssigt opfordre til mere projektarbejde.

DEKO er førende inden for sin branche og kan hjælpe dig og din virksomhed med, hvordan du med skræddersyede, lydisolerede og brandsikre glasvægge af høj kvalitet kan skabe mindre, fortrolige, åbne og lyse mødelokaler med høj sikkerhed.

Skab mødelokaler, der bidrager til effektiviteten

Hvis man som medarbejder kan afholde møder i lyse mødelokaler med fuldt dagslys og udsyn, samtidig med at man har visheden om, at mødet fortsat er fortroligt, så bliver arbejdsgejsten højst sandsynlig større, end hvis man afholder møder i små, mørke og lukkede rum med kunstig belysning.

I dag arbejder mange mennesker mange timer, og hvis man som medarbejder skal være klar i hovedet til endnu et møde eller endnu et projekt, så er det vigtigt, at der er lys og et godt indeklima i de rum, vi befinder os i. Et tungt, mørkt og indelukket rum bidrager for eksempel ikke i lige så høj grad til kreativitet og munter arbejdsstemning.

Der findes mange dygtige medarbejdere på det danske arbejdsmarked, og hvis du som arbejdsgiver vil fastholde de medarbejdere, du har, så er det også vigtigt, at du prioriterer at skabe en arbejdsplads, der gør det muligt for dine medarbejdere at levere deres bedste indsats.

Følg
Jyllands-Posten