<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Find en dyrlæge med god tid og stor erfaring

Dette er sponsoreret indhold fra Anicura.dk, publiceret 10.11.2020.

Uanset om dit kæledyr blot skal vaccineres, eller om der er brug for en større behandling, er det vigtigt, at du har muligheden for at bruge en dyrlæge, du har tillid til, og som ved, hvad han eller hun foretager sig.

Det kræver, at dyrlægen har tid – og det har din dyrlæge Holbæk. På dette dyrehospital er der ansat intet mindre end fem dyrlæger, en fagdyrlæge og et antal veterinærsygeplejersker, der alle arbejder for at give dig og dit kæledyr den bedste oplevelse. Det er ikke altid en rar ting at have sit kæledyr med til dyrlæge, men her arbejdes på at give dig den bedste oplevelse, så I kan føle jer så trygge, som det er muligt.

Utallige behandlinger

På dyrehospitalet er der stort set ikke den behandling, der ikke kan lade sig gøre. Røntgen- og CT-skanninger af dyr er ikke unormalt, men det kan også lade sig gøre at hente en ormepille, hvis det er alt, der er brug for.

Hvis der er brug for en større udredning af dyret, bliver der sat en tid af til, at man kan komme og påbegynde et forløb, men der er også åbent for mere akutte skader, som for eksempel sår efter en slåskamp mellem to katte, eller hvis dit kæledyr har fået en fraktur.

Der er ingen skader, der er for små, og man kan altid bestille en tid, så der er dygtigt personale, der kan tage sig af dig og dit kæledyr, og du kan få et gladere dyr med hjem igen. Her laves også rutinemæssige kontroller, hvor du får en tid og møder op med et fast interval, så man præventivt kan sørge for, at kæledyret har det optimalt. Det gælder blandt andet vacciner, der er brug for at blive fornyet en gang imellem, for at man får det fulde udbytte.

Følg
Jyllands-Posten