<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Derfor skal du alliere dig med rekrutteringspecialister

Dette indhold er sponsoreret

Verden bliver mere og mere digitaliseret. Overalt i hele verden bliver der investeret massivt i IT-løsninger og IT-service, der kan gøre manuelt arbejde nemmere. Dette gælder både for forbrugere og for virksomheder, der det kommende årti vil mærke en næste fuldblodsdigitalisering af deres hverdag. Begreber som big data, AI, og Business Intelligence bliver allemandseje, og rigtige mellemstore virksomheder vil skulle til at ansætte IT-kyndig folk, der vil skulle lede disse operationer og digitaliseringer. Det kan dog godt blive en rigtig dyr fornøjelse, hvis man tager let på ansættelsesprocessen, og ansætter den forkert. Det forsinker udviklingen i din virksomhed og samtidigt koster det rigtig mange penge som følge af lønomkostninger og forsinkede leverancer. Med et it rekrutteringsbureau kan man dog undgå langt størstedelen af de fejl mange virksomhedsledere begår, når de skal ansætte IT-eksperter og andre folk til deres voksende IT-afdelinger. I denne artikel kan du læse mere om, hvad du i særlig grad skal have for øje, når du ansætter nye folk til digitaliseringen af din virksomhed. Læs med og bliv skarpere på, hvordan du håndterer rekrutteringsprocessen til din IT-afdeling.

Fejlansættelser kan være meget dyre - og forsinke produktiviteten

Der er to forskellige omkostninger forbundet med at ansætte en forkert kandidat til at digitalisere din virksomhed. Først og fremmest er der direkte lønomkostninger forbundet med at skulle have en kandidat til at udføre arbejde, for bagefter at afslutte samarbejdet. Det koster lønkroner og forskellige andre omkostninger, der er ved at ansætte en ny medarbejder. Dog er der også potentielt flere penge på spil, hvis en fejlansættelse koster på produktiviteten. Det går udover både afdelingens produktivitet og evne til at kunne levere det ønskede i perioden. 

Sørg for du får de rigtige mennesker til din organisation

Det er derfor ultravigtigt, at du ansætter de rigtige folk til din organisation - og i særdeleshed til din IT-afdeling. Fejlansættelser netop på det punkt kan være særdeles kostbare og derfor anbefaler flere og flere ledere, at man rådfører sig med rekrutteringsspecialister indenfor IT-branchen. Så undgår man de rigtig ærgerlige omkostninger, der er forbundet med at ansætte den forkerte kandidat. For i disse tider handler det om at omstille virksomheden til at være digital så hurtigt som overhovedet muligt. Og et IT-rekrutteringsbureau kan hjælpe med at klare denne opgave, så du ikke bruger forkerte penge på at ansætte forkerte folk til din vækstende virksomhed. 

Følg
Jyllands-Posten