<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Et anderledes firmaarrangement med en OFYR grill

Dette er sponsoreret indhold fra Valentin Brands, publiceret 04.11.2020.

Et anderledes personalearrangement er en forfriskende idé, hvor man lærer sine kollegaer at kende på en helt anden måde. Valentin Brands skaber rammerne for en ny og spændende firmatur i form af shopping af lækre kvalitetsprodukter. Mens I nu er afsted, så kan I slå to fluer med ét smæk og investere i en stilren grill fra OFYR-serien.

Hold dit næste firmaarrangement i Aalborg

Du finder Valentin Brands på den nordlige side af Limfjorden - netop Nørresundby. Med sin attraktive placering nord for Nordens Paris, så skaber Valentin Brands rammerne for et personlig, sjov og spændende firmaevent for enhver arbejdsplads, hvor der er gode transportmuligheder for at komme videre til Aalborg.

Valentin Brands forhandler livsstilsprodukter af den højeste kvalitet. Her kan du bl.a. finde lækre produkter i form af sko, tøj, tasker og jakker. Teamet bag Valentin Brands er passioneret indenfor deres fag, og de hjælper gerne altid dig med at finde det, du netop leder efter.

Tag dine kollegaer og chef med under armen til en uforglemmelig firmadag hos Valentin Brands. I kan se frem til en dag i shoppens tegn, hvor I kan nyde godt af 30% rabat for samtlige internationale luksusvarer.

Lad Valentin Brands arrangere firmaturen

Dette populære personalearrangement i Aalborg er helt gratis for dig og dine kollegaer og chef. For at gøre det endnu mere luksuriøst, så sørger Valentin Brands for forplejningen, så I ikke skal shoppe på en tom mave.

I kan sagtens føle jer trygge i at indgå en firmaaftale med Valentin Brands. De holder sig altid opdateret på de nye restriktioner og situation vedr. COVID-19. Derfor er der håndsprit, god udluftning og godt med plads til rådighed, så alle restriktioner bliver overholdt.

OFYR i Danmark

Har I også skrevet grillaften på jeres liste af sjove firmaevents? For så er du kommet til det rette sted. Valentin Brands er dansk OFYR forhandler, så nu er det endelig muligt at få fingrene i en smuk og funktionel OFYR grill i Danmark.

Denne grill passer perfekt til en lidt mere intim og personlig personalefest i baghaven, men selvfølgelig også til en grillaften sammen med familie og venner. Valentin Brands råder over et stort og varieret udvalg af forskellige mål og designs til den lille startpris på 13.999 kr.

En grill i OFYR-serien kommer i forskellige varianter, så det er næsten umuligt ikke at finde det, man leder efter. Der er designs, hvor grillen har sin egen station, skal monteres på et bord eller et mobilt design, hvor grillen kan transporteres rundt. Du kan også tilkøbe tilbehør og opgraderinger til din grill.

Følg
Jyllands-Posten