<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

De største boligtrends lige nu

Dette indhold er sponsoreret

Boligtrends er der mange af og de er i konstant forandring. Det kan derfor være vanskeligt at finde ud af, hvad der trender lige nu og dermed også hvilke retningslinjer, man skal gå ud fra i sin indretning. Det er lige netop dette vi vil hjælpe med at klargøre i denne artikel, hvor vi kommer ind på nogle af de boligtrends, der fylder mest lige nu. Så trænger din bolig til en opdatering eller er du blot nysgerrig på, hvordan den optimale bolig skal se ud lige nu, så læs med her.

Farver

Èn af de største boligtrends lige nu, og som har hersket i noget tid, er at vi har byttet de neutrale hjem ud med de farverige hjem. Vi skal altså ikke være bange for farver i vores indretning, det er nærmere efter mottoet “jo flere, jo bedre” vi skal gå, for at opnå en bolig der vil trende lige nu. Du kan tilføre din bolig mere farve i dit valg af møbler og pynteting, men en væsentlig trend er også de farvede vægge. Vi vinker altså farvel til de klassiske, hvide vægge og byder massere af farver på væggene velkommen. Alle pastelfarver og jordfarver er det der hitter lige nu, og derfor også det, vi ser på væggene ude i de moderne hjem.

Genbrug

Genbrug er både miljø- og moderigtigt, og derfor også en af de største boligtrends lige nu. Ved hjælp af genbrug i indretningen kan man sætte et anderledes og personligt præg på ens bolig, og det er derfor også et genialt hjælpemiddel til at skabe et hjem med et fedt udtryk. I stedet for at købe nye møbler, kan man bare smutte i genbrugen og finde fine møbler, der blot trænger til en kærlig hånd og en klat maling, og dermed selv skabe et unikt møbel til ens bolig.

Grønt

Godt med grønt burde også være et motto for en af de største boligtrends lige nu. Planter hitter nemlig, og har hittet i noget tid, og det er i alle afskygninger: fra kæmpe monstera planter i stuen til små kaktusser i køkkenet. Her kunne man også gå efter “jo flere, jo bedre”-princippet og skabe en lille oase i sin bolig.

Det handler om at have fingeren på pulsen, når man skal følge med i de nyeste trends indenfor boligindretning, og det er hvad vi har forsøgt at hjælpe med i denne artikel. Det skal dog siges, at det ikke altid kræver en helt omrokering af ens bolig for at følge med i disse trends, man kan blot nøjes med at opdatere ens interiør i ny og næ og man kan altså finde massere af Boliginteriør på Bydahlliving.dk som hjælp.

Følg
Jyllands-Posten