<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Supernemt og bæredygtigt: design dit eget opbevaringsmøbel online – og få leveret på tre dage.

RAMWERK er et bæredygtigt system, som du selv designer direkte online i det smarte tegneprogram på https://ramwerk.dk/. På den måde får du dit helt personlige og individuelle møbel, der passer til netop dine behov, smag og pengepung. Tilmed er det dansk møbeldesign 100 % produceret i Danmark og super miljøvenligt.

Af Heinrik Nielsen Leth, SitKom

Er du træt af at padle igennem oceaner af websites fra de store etablerede møbelkæder, hvor det ene møbel ligner det andet? Opfylder de sjældent alle dine ønsker og behov til den perfekte reol, tv-bænk, entrémøbel, skænk eller sengebord? Og kan du nu også stole på, at produktet tager hensyn til klimaet og er produceret under ordnede forhold for medarbejderne?  

Heldigvis behøver du ikke lede længere, for RAMWERK er dit nye, enkle system, som du selv designer online – præcis som du vil have det. RAMWERK-konceptet er designet, så det er overskueligt, og med kun få elementer kan det kombineres på et hav af måder.

Lav dit eget design online

Du kan sammensætte din vægreol, dit væghængte tv-møbel eller din skoreol til entreen med DESIGN SELV konfiguratoren. Kun fantasien sætter grænser for dine muligheder, og systemet er lige til at gå til og nemt at bruge.

”Med vores koncept kan man kombinere modulerne, lige som man selv vil have det. Og man kan kombinere med låger, skuffer, hylder og kabelføring – det hele i forskellige farver og træsorter”, fortæller grundlægger og indehaver af RAMWERK Morten Munk.

Dermed designer du et møbel, der passer til lige netop dine behov og din stil. Systemet er designet, så det kan hænges på væggen eller stilles på en sokkel. Vægophæng og sokkel er yderst brugervenlige og rummer smarte nyskabende elementer, som gør montagen nemmere. Til sokkelmontagen har RAMWERK udviklet to unikke klips, så man – helt uden brug af værktøj – klipser sine kuber sammen på bagsiden af sit møbel. Vægmontagen er ligeledes gjort nemmere ved at bruge beslag, hvor man kan justere kuberne. Men de hænger på væggen, så det er meget nemmere at få sin reol til at hænge flot.

100 procent dansk design og produktion

RAMWERK er dansk møbeldesign. Det er udviklet i samarbejde med den kendte danske møbeldesigner Rikke Frost. Det er enkelt, nordisk i sin stil og lavet i de bedste materialer. Og naturligvis af bæredygtige materialer med respekt for miljøet.

RAMWERK lægger stor vægt på, at hele produktionen foregår i Danmark. Der er derfor heller ikke tale om, at materialer og det færdige produkt sejles den halve klode rundt med deraf følgende massiv CO2-udledning og forurening fra store containerskibe.

Ingen farlig kemi

”Eftersom produktionen foregår i Danmark, kan man stole på, at de skrappeste miljø- og arbejdsvilkår følges. Derfor er der heller ingen farlig og sundhedsskadelig lak i vores reoler, og man kan med sindsro sætte en RAMWERK-reol op i børneværelset – og andre rum”, fastslår Morten Munk.

Morten Munk har mange års erfaring med produktion og import af møbler fra Kina, så han ved fra klos hold, hvordan produktionen foregår i ’Riget i Midten’. Faktisk har han 10-12 års erfaring fra det kinesiske erhvervsliv og har set masser af fabrikker – også fra den mere kedelige side. Det er en side, hvor man ser stort på medarbejdernes sikkerhed, arbejdsforhold og lønninger. Hvor arbejderne ikke har beskyttelsesudstyr på i en lakafdeling, hvor der bruges sundhedsskadelige materialer.

”I vores lakafdeling i Danmark er alt uskadeligt, og der er intet farligt ved at opholde sig dér – ja man behøver naturligvis ikke engang at bære maske. Det hele bliver løbende kontrolleret af myndigheder og vores egen kontrol.”

Fair priser

En anden ting, som er meget vigtig for RAMWERK, er fair og konkurrencedygtige priser.

”Ved at springe et led over og sælge direkte til slutbrugerne har vi mulighed for at tilbyde kvalitetsprodukter, der er produceret i Danmark og til en fair pris. I modsætning til produkter fra Østen sikrer vi, at medarbejdere som har været med til at fremstille vores produkter, har ordentlige løn- og arbejdsforhold”, udtaler Morten Munk og fortsætter:

”Vi har besluttet, at vi ikke gider være en del af det useriøse cirkus, som især de store møbelkæder har opbygget. Vi kalder det elevatorpriser, hvor man sætter priserne unaturligt højt for så efterfølgende at tilbyde rabatter på helt op til 50 og 60 procent.  Det er jo at snyde de uheldige kunder, som køber til fuld pris. Hos RAMWERK kan du være sikker på, at din reol ikke pludselig kan købes til halv pris ugen efter. Det eneste, vi giver rabat på, er produkter, som er på vej ud af sortiment”

Modtag din reol på 3-4 dage

Den tætte kontakt til både kunder og produktion, hvor RAMWERK ikke skal vente uger og måneder på at få fragtet det færdige produkt til Danmark, betyder at virksomheden sender over 90 procent af alle ordrer afsted til kunden inden for kun 72 timer.

Når man har designet den reol, man ønsker sig og afgivet sin ordre, modtager man sit møbel inden for 3-4 hverdage. Og RAMWERK er naturligvis E-mærket, hvilket er kundens garanti for et reelt og sikkert online-køb.

”Vi ved det kan være svært at købe et møbel online, uden først at have set det fysisk. Derfor tilbyder vi vores kunder, at de kan prøve produktet derhjemme. Og lever det ikke op til forventningerne, kommer vi og henter det igen – helt uden omkostninger for kunden. Det tør vi godt love, for det sker måske kun en enkelt gang om året at en kunde fortryder”, slutter Morten Munk.

Følg
Jyllands-Posten