<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Gode gaver til julen

Dette er sponsoreret indhold fra dingaveguide.dk, publiceret 29.10.2020.

Julen nærmer sig så småt, og inden vi ved af det, skal vi danse rundt om juletræet. Måske er du normalt typen, der får styr på gaveindkøbene i sidste øjeblikket, men hvorfor ikke ændre på rutinerne i år? I denne artikel giver vi dig inspiration til tre gaveindkøb, som passer til både kvinder og mænd.

Giv en oplevelse

Det er blevet mere og mere populært at give oplevelsesgaver – gaver som byder på en oplevelse, man kan dele med andre. Det kan være alt lige fra koncertbilletter til et romantisk kroophold.

På diverse oplevelsesportaler kan du finde en masse forskellige oplevelser, som er oplagte at give til ham eller hende, som ikke ønsker sig det store.

Her finder du gode forslag som eksempelvis et minicruise til Oslo, en tur med et svævefly eller ginsmagning på en bar. Der er altså masser af inspiration at hente, og du vil uden tvivl kunne finde noget, som passer til den person, du er på gaveudkig til.

Strik en julesweater

Det seneste par år har budt på mange nye kreative idéer til, hvad man skal fordrive tiden med. En af dem er at strikke. 

Flere og flere er begyndt at prøve kræfter med strikkepindene og garnet, og er du en af dem, kan du kaste dig ud i at lave en julesweater til din partner, forælder, ven eller veninde.

Det kan tage tid, men finder du det sjovt at strikke, vil du finde ud af, at det er en af de gaver du har lagt mest kraft og energi i. På den måde vil gaven også komme til at betyde noget ekstra og blive personligt – ligesom ovenstående eksempel med en oplevelse for to vil skabe minder om noget specielt, vil denne gave gøre det samme.

Væk med elektronikken – og ind med brætspillene

En anden ting, som vinder større og større indpas i de danske hjem, er brætspillene. I en tid hvor den teknologiske udvikling når nye højder, har brætspillene lige så stille fundet tilbage på de danske spiseborde, når familien skal finde tid til hinanden.

Derfor kan du med fordel også vælge at købe et brætspil til din partner i år fremfor den nyeste PlayStation, telefon eller anden teknologisk gimmick. 

Det vil være med til at give jer gode oplevelser som par eller familie og sørge for, at I husker at bruge tid på hinanden i en travl hverdag.

Følg
Jyllands-Posten