<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Sådan får du din baby til at sove dybt og længe

Dette er sponsoreret indhold fra parenthood.dk, publiceret 30.10.2020.

Hvordan er man den bedste forælder overfor sit barn? Det har du helt sikkert spurgt dig selv om tusindevis af gange, men det er desværre et spørgsmål, der er utrolig svært at finde et svar på. Der findes nemlig ikke en entydigt svar på sådan et spørgsmål. Det vigtigste er, at man gør sit allerbedste og har sit barns behov i sine bedste interesser. Så er man nået langt.

Nej tak til kampene om aftenen

For at kunne gøre det bedste for sit barn, er det vigtigt, at man kigger på det, mærker på det, og handler efter dette. Et godt eksempel er, at rigtig mange børn oplever søvnbesvær i deres første leveår. Dette giver en masse gråd og dermed også kampe om aftenen for at få den lille til at sove.

Det er anstrengende, og man bliver som forældre sindssygt frustreret. Og det er der ikke noget at sige til.

Dette betyder dog i de fleste tilfælde, at når barnet endelig sover, så har I ikke meget overskud tilbage, og går derfor bare i seng. Og samtidig er der stor sandsynlighed for, at barnet ikke sover særlig tungt. Dette er ikke hensigtsmæssigt, så derfor vil en god løsning være en slyngevugge med motor. Denne slynge giver en tryg og rolig effekt hos barnet, og motoren gør, at I som forældre ikke er nødsaget til at stå og vugge konstant.

Skab rolige natte

Små børn er også vanvittig urolige om natten, hvilket betyder, at de sagtens kan få skubbet en dyne af eller kastet sig rundt i sengen. Dette skaber en urolighed hos forældrene, da man er bange for, at de kan komme til at slå sig eller fryse. Men med tyngdeposen kan du pakke dit barn trygt og godt ind til nattetimerne, hvilket skaber en rolig effekt hos barnet.

Hele natten vil han eller hun ligge godt pakket ind med en god varme og sikkerhed, hvilket er med til at skabe en bedre søvn hos både barnet og hos forældrene. Vi kan nemlig slappe ordentlig af uden at tænke over en hel masse og på den måde, få en god nat søvn. Det er nemlig under søvnen, vi udvikler os, så gør du som forældre alt for, at dit barn skal få en god, dyb og lang søvn, så er svaret ja. Du er i den grad en god forælder overfor dit barn.

Følg
Jyllands-Posten